2777
2789
عنوان

گواهینامه

85 بازدید | 10 پست

سلام،برای گرفتن گواهینامه مرحله به مرحله چیکار باید بکنم هزینشو کی باید پرداخت کنم تیکه تیکه یا یجا؟الآن هزینش چقدر،و گرفتنش چقدر طول میکشه؟کسی میدونه لطفا بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر ميكنم اخرين باري ك شنبدم هزينش٣تومن ايناميشد،همون اولش هزينه هاشو ميدي،اخرش اگر كلاس اصافه لازم ...

اول برم اونجا بعد آزمایش و چشم پزشک اینا،و کل ۳ تومن یجا یا نصفش؟

هزینش ۲ میلیونه شماره یه اموزشگاهو پیدا کن بازم بپرس 

هزینشو باید یه جا پرداخت کنی اولش کلاسای تئوری فکر‌کنم ۸ جلسه بعدشم عملی ۱۲ جلسه شروع میشه بعدشم امتحانای تئوری و عملی بستگی به خودت داره کی قبول بشی ممکنه یکی تو ۱۲ جلسه یاد نگیره و کلاس اضافه نیاز باشه براش 🌹

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

کلاساش هفته ای چندبار؟

هر روز پشت سر هم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اول برم اونجا بعد آزمایش و چشم پزشک اینا،و کل ۳ تومن یجا یا نصفش؟

اره همرو خودشون انجام ميدن و راهنمايي ميكنن باور كن الان دقيق نميدونم چنده من اخراي سال٩٦گرفتم همش بدون هيچ ردي٧٠٠تقريباشد