2777
2789

سلام شبتون بخیر عزیزان

اسی ببخشید نتونستم تایپک بزنم میشه کمکم کنین

من سه ساله بایکی دوستم قصدمونم ازدواجه خونواده ها خبر دارن فقط عقد نکردیم انشالله عقد میکنیم بعد چند مدت

از دانشگاهمون میبرن مشهد همه دوستام میرن ولی من چون پدر و مادرم اینجا نیستن رفتن تا یه هفته. پول هزینه مشهد رفتن  رو ندارم میخوام ازش بگیرم تو این سه سال نشده بگم پول بده واقعا غرورم اجازه نمیده.

اینو چجوری بهش بگم؟دیگه نگین وظیفش نیس میدونم ولی خب ما برای همیم

بهش پیام  فرستادم عکس اطلاعیه مشهد رو فرستادم واسش گفتم  خیلی دوس دارم برم ولی بابام اینجا نیس

اینجوری بهتره خودش متوجه منظورم میشه؟

تا الان نشده ازش چیزی بخوام ببینم انجام میده یا ن اینو امتحان کنم ؟

یه بار ازم پرسید چه کفشی برای مامانم بگیرم راحتی باشه گفتم گیوه خوبه منم میخوام بگیرم همین ماه گفت اره بگیر.بعد فرداش رفته بود ب مامانش گرفته بود حتی نگفت من برات میگیرم بیا بریم و..

در حال حاضر حس گند اما امیدوار به تغییرات مثبت در آینده..

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه ادمین عزیزم خوشحال میشم ب سایتم سر بزنید.

کلی خوشمزه جات شمالی داریم از جمله رب انار و زیتون پرورده و انواع ترشی و مربا و بالا ۵۰ نوع محصول ک همگی کاملا خالص و ارگانیک  با مامانم همرو درست میکنیم و همه روزه ارسال داریم ب کل کشور .. ممنون میشم از خانومای سرپرست خانوار حمایت کنید😊…

.

این شماره واتساپ جهت سفارش ۰۹۱۱۷۱۲۲۴۱۰

.

اینم پیج اینستاگرام @mahsolat.maryam.shomal

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
حس اینکه چقد سادم چرا رفتم جلو بچه ها گفتم به دوستم تقلب رسوندم که اوناهم به استاد بگن استادم برگه ر ...

جررر😐😐😐🚶💔

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

حسم زیاد جالب نیس مخصوصا از وقتی کرونا خیلی بدی گرفتن

زندگی رو مث یه امتحان خیلللللللی سخت میبینم و همیشه مرگ جلو چشمامه حس میکنم هر آن ممکنه زندگی یه رو دیگه خودشو نشون بده

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻