2777
2789
خدا نکنه گلم  مثلا نمونش خواهرم و دوتا بچه هاش اومدن شب نشینی تخمه و چای و پفک آوردم سه تا بچه ...

خب من ی بار ک تمیز کنم اگ دوباره تو روز کثیف بشه زورم میاد تمیز کنم دوباره دعا کنین منم خانوم خوبی بشم شوهرم عاشق اینه ک مثه بیشتر زنا همیشه ب خونه برسم و مرتب باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من ی بار ک تمیز کنم اگ دوباره تو روز کثیف بشه زورم میاد تمیز کنم دوباره دعا کنین منم خانوم خوبی ب ...

متاسفانه زیادم خوب نیس همونه که شبا از پا درد نمیتونم بخابم موقعی که تو خونه راه میرم چشمم رو سرامیکای خونس مبادا آشغال باشه دسشویی میرم همزمان با دسشویی کردنم اطرافمو میپام مبادا کثیف باشه بلافاصله تمیز میکنم بعد میام بیرون 

من خودم از اون دسته خانومام که خونشون همیشه مرتبه راز موفقیتم: ۱:بابای به شدت حساس(اوایل ازدواجم ی ...

عالیه امیدوارم منم تغییر کنم اتفاقا منم مامانم و خاله هام همه چی تمومن از تمیزی ولی عمه هام ن فک کنم من ب اونا رفتم 

چه بابای جالبی یه پا مادرشوهر بوده برات😅😅😅 خدا حفظشون کنه

😂😂😂نه خیلی خوبه بابام فقط چون خواهربزرگم به تمیزی خونش اهمیت نمیداد بابامم فکرمیکرد منم اونطوریم

عالیه امیدوارم منم تغییر کنم اتفاقا منم مامانم و خاله هام همه چی تمومن از تمیزی ولی عمه هام ن فک کنم ...

ی مدت اگه همه چیزو بذاری سرجاش و هرکاریو همون لحظه انجام بدی یهو به خودت میای میبینی چندسال گذشته و تو رسما عادت کردی به تمیزی و مرتب بودن و اصلا نمیتونی بذاری کنار

یه بنده خدایی میگفت از قصد سرزده رفتم خونه ی عروس خواهرم ببینم چه وضعیه😐خداروشکرر با بچه ی کوچیک خو ...

عمه من سر زده اومد خونم خیلی تابلو به همه جا سرک میکشید ببینه تمیزه یا نه اول آشپزخونه رو رفت نگاه کرد روی سینکو بعد اتاق خوابارو حتی روی وسیله های خونه دست میکشید ببینه گردو خاک داره یا نه که خدا رو شکر با یه بچه کوچیک خونم همیشه دسته گله بعد رفته بود به اطرافیان خبر داده بود که فلانی خیلی تمیز و با سلیق شوهرم از اون به بعد به اون عمم میگه مامور بهداشت