2777
2789

من خواهرم تنبله یعنی نسبت به خونه بیخیاله کارا جمع میشه رو هم بعد یه باره تمیز میکنه بچه هاشم عین خودشن تو خونشون همیشه ریخت و پاش میکنن اما خونه من بیان اصلا با اینکه اصلا بهشون نمیگم کثیف نکن و یا نریز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز از کجا بدونم طبع بدن سرده یا ن

مثلن وقتی غذاهایی با طبع سرد مث خیار..ماست...دوغ...اش دوغ.و این چیزا میخوری بدنت بی حال میشه؟؟ سر درد و نفخ و نمیاد سراغت یا اینکه قولنج کنی؟

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

من شاید تا یک ظهر بخابم و خونم رو هوا باشه ولی تا بیدار میشم انگا برق بهم وصله تا ساعت ۸ ک شوهرم میاد سه سوت همه کارارو میکنم و شام هم میزارم و ب کارای اضافه ام میرسم 

خیلیم وسواسی هسم شاید ی کارو ده بار انجام بدم 

و اینک رازع موفقیتم اینه ک میتونم همزمان سه تا کارو باهم به خوبی انجام بدم 😁😁😁

من جاریم خیلی خیلی روم تاثیر گذاشته الگو خودم قرار دادم تقریبا مثل اون شدم 

جاری های منم مثه گلن ولی خب زیاد رفت و آمد نداریم برا همین ترسی ندارم ک بیان خونمو کثیف ببینن اصلا خیلی بی اراده ام زود خسته میشم نمیدونم چرا 

ایول ب تو خانوم گل خاک بر سر منه خانوم خل😅

خدا نکنه گلم 

مثلا نمونش خواهرم و دوتا بچه هاش اومدن شب نشینی تخمه و چای و پفک آوردم سه تا بچه سالنو کردن کن فیکون در عرض یکی دو ساعت که خونم بودن سینک 10 تا لیوان و استکان جمع شد هی اب خوردن گذاشتن تو سینک بلافاصله که رفتن سریع شستم و جاروبرقی کشیدم مثلا امروز نمونش سه بار جارو کشیدم خونه رو 😕😕😕

یعنی علی کافه میخورم انرژی میگیرما واسم خییلی خوبه تو هم بگیر بخور  آهن خونم کمه تیروئید هم دا ...

علی کافه چیه از کجا باید بگیرم اتفاقا همه آزی دادم ن کم خونم ن چیزه دیگه فقط گ ش ادم 

من خودم از اون دسته خانومام که خونشون همیشه مرتبه

راز موفقیتم:

۱:بابای به شدت حساس(اوایل ازدواجم یهو سرزده میومد و کل خونرو نظارت میکرد منم اوایل از ترسم همیشه مرتب بودم😂 ولی الان دیگه عادت شده)

۲:مامان فوق العاده باسلیقه(کلا تمیز و مرتب بودن مامانم تو کل فامیل زبون زده،ینی تو دوران مجردی همیشههه خونمون مرتب و تمیز بوده و منم بامرتب بودن کلا احساس آرامش دارم)

و مورد سوم اینکه اگه مثلا ی شب حوصله خونه مرتب کردن نداشته باشم که خیلی به ندرت پیش میاد صبح ساعت ۶ که همسرم میره سرکار بیدار میشم و تا ساعت۹کارامو انجام میدم.

درکل خونه مرتب کردنو شست و شو رو خیلییی دوس دارم.

ولی خدایی خونه جادار هم خیلی رو مرتب بودن اثر داره من همش کمدا و کابینت رو مرتب میکنم ولی بازم جا نداره مجبورم زور چپون کنم 

من رو گرد و خاک خیلی وسواس نیستم هفته ای دو بار گردگیری میکنم بعضی موقع ها هم یه بار ولی رو شلوغی چرا یه لیوان اضافه تو سینک یا کابینت باشه باشه باید زود بشورم یا وسیله ها بعد استفاده رو زود میذارم‌سر جاش 

جاری های منم مثه گلن ولی خب زیاد رفت و آمد نداریم برا همین ترسی ندارم ک بیان خونمو کثیف ببینن اصلا خ ...

عزیزم برو دکتر ببین کدوم ویتامین بدنت کمه داروهای دیتامین بخور منم اینجوری بودم از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعتشو خاب بودم بی حال و کسل و عصبی بعدش فمیدم بدنم هیچی نداره هرشب ویتامین و قرص اهن و زینک میخورم ماهی یبارم امپول B۱۲ میزنم خیلی خوبه