2777
2789
عنوان

تعبیر این ف ال حافظ

63 بازدید | 8 پست

خانوما بنظرتون تعبیر این غزل چطوره

تو نت سر در نیوردم بس که متفاوت بود

ی هد هد سبا به صبا میفرسمت...

مرسی اگه جواب بدین

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

بنظر من وتعبیری که من برداشت کردم اینه که بطور واضح داره درد ودل میکنه ومیگه من توروخیلی دوست دارم ولی چاره ای غیر از جدایی از تو ندارم ولی تمام فکرم درگیر تو میمونه وهمیشه به یادتم اخرش رو مگه نخوندی میگه صبح وشب برات دعا میکنم یعنی همیشه به یادتم قلبم به یادت میتپه نمیدونم چرا نمیتونم خوب جمله بندی کنم😕

بنظر من وتعبیری که من برداشت کردم اینه که بطور واضح داره درد ودل میکنه ومیگه من توروخیلی دوست دارم و ...

بنظرت منطور اینکه باید درد بکشی برای وصال و انتطار و اینکه رسیدن بهش داری نیست

مال تورو هم قبول دارم کلا زیاد چیز بهش میخوره نمیفهممش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت منطور اینکه باید درد بکشی برای وصال و انتطار و اینکه رسیدن بهش داری نیست مال تورو هم قبول دار ...

عزیزم تو شعرش واضح داره از درد جدایی میگه درحالیکه دلش نمیخواد جدابشه وبعد از جدایی هم صبح وشب به یادشه من وقتی این شعر رو خوندم انقدر دلم گرفت کلی گریه کردم

عزیزم تو شعرش واضح داره از درد جدایی میگه درحالیکه دلش نمیخواد جدابشه وبعد از جدایی هم صبح وشب به یا ...

ببین شعرای حافظ چقدر عجیبن

حالا من فک میکردم این شعر شاد هست😐

واقعا عجیبه هرکی انگار میتکنه یه جور ببینش

ببین شعرای حافظ چقدر عجیبن حالا من فک میکردم این شعر شاد هست😐 واقعا عجیبه هرکی انگار میتکنه یه جو ...

اولش داره میگه ای هدهد صبا به سبا میفرستمت زینجا به اشیان وفا میفرستمت یعنی ای بلبل من تورو از اینجا که درنزدیکی منی به جایی دور میفرستمت چون دوستت دارم واونجا برای تو بهتره بعد تو ادامه شعر میگه من دلتنگ تو میشم همیشه به یادتم دستم دیگه بهت نمیرسه دوست دارم زیاد تمام روزم از صبح تا شب با یاد تو میگذره دستم بهت نمیرسه ولی برات دعا میکنم درواقع منظورش اینه که جز دعا کاری از دستم برنمیاد برات بکنم

ای هدهد صبا به سبا می‌فرستمت
بنگر که از کجا به کجا می‌فرستمت
حیف است طایری چو تو در خاکدان غم
زین جا به آشیان وفا می‌فرستمت
در راه عشق مرحله قرب و بعد نیست
می‌بینمت عیان و دعا می‌فرستمت
هر صبح و شام قافله‌ای از دعای خیر
در صحبت شمال و صبا می‌فرستمت
تا لشکر غمت نکند ملک دل خراب
جان عزیز خود به نوا می‌فرستمت
ای غایب از نظر که شدی همنشین دل
می‌گویمت دعا و ثنا می‌فرستمت
در روی خود تفرج صنع خدای کن
کآیینهٔ خدای نما می‌فرستمت
تا مطربان ز شوق منت آگهی دهند
قول و غزل به ساز و نوا می‌فرستمت
ساقی بیا که هاتف غیبم به مژده گفت
با درد صبر کن که دوا می‌فرستمت
حافظ سرود مجلس ما ذکر خیر توست
بشتاب هان که اسب و قبا می‌فرستمت

اولش داره میگه ای هدهد صبا به سبا میفرستمت زینجا به اشیان وفا میفرستمت یعنی ای بلبل من تورو از اینجا ...

ببین نیتم که میخوام ببینم وصال هست یا نه

ولی تهشم گفته دوای درد و اینا و چیزای دیگه

از طرفی تو هم دقیق میگی

مصیبتی به سمتت می آید اما نگران نباش. نمی تواند به تو صدمه ای وارد کند. چادری در فنجانت می بینم . در پوشش و امان خواهی بود و گزندی به تو وارد نخواهد شد

. اخیرا با شخصی مشکلی پیدا کرده ای که همه فکر و ذهنت را به خودش مشغول کرده. آنچه از شخص مقابل میبینم بزرگی است. طرف مقابلت انسان نیکی است. جای تو باشم سوءتفاهم را کنار گذاشته و از باب گفتگو با او وارد خواهم شد. اینگونه حتما بینتان دوستی جایگزین شده و مشکلتان به خوبی و خوشی حل میشود.

. سیل مشکلات به سمتت درحرکتند اما سد افتاده در فنجانتان مانع از رسیدن آنها به تو خواهد شد. تقدیرت این است که این مشکلات به تو آسیبی نرسانند . پس آسوده خاطر باش. اما این بدان معنی نیست که بی گدار به آب بزنی. به هر حال این یک هشدار است ولی به امید خدا گزندی به تو وارد نخواهد شد

. تا ۱۱ روز دیگر با فردی روبرو خواهی شد که حرفهای مفید برای گفتن دارد. از همصحبتی با او کمال استفاده را ببر. اگر به حرفهای او خوب گوشی کنی به سود مالی زیادی خواهی رسید.

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت