2777
2789
عنوان

هدیه ی روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 153 پست
کیک پختم براشون گند زدم رسما😭😭افتصااح شد

چرا اولین بارت بود؟

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی،روزتون مبارک

مممنونم.قدر همسر و زندگی بدونید تا میتونید با عشق زندگی کنید آدم از فرداش خبرنداره

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
هیچی هرچی پول داشتم رفتم برای خودم خریدکردم

خسته نباشی دلاور

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

وای این چند روزه با خواهرم خسته شدیم برای شوهرم برادرم خواهرزادم خرید کردیم کلی گشتیم امروز کادوهارو دادیم البته داداش خواهرزادم عید تولد روز زن مستقیم پول میزنن کارتمون از قبل شماره حسابمونو دارن ولی همسر جان جنس میخره کادو میده پلیور وعطر وشلوار جین خریدیم اینقدر تعدادشون زیاد بودگیج شدیم امروز کادوهارو دادیم راحت شدیم🙂

حسابی توخرج افتادی

باورت میشه واسه مادرشوهرمم مانتو خریدم ولی باز باهام تو باد بود🙄 خیلی توقع دارن پدرشوهرمم انگار خوشش نیومده باشه اینطوری رفتار کرد🤦‍♂️دستم نمک نداره

ولی بابام اینقد تشکر کرد و دست بچه هام تراول داد

چرا اولین بارت بود؟

نه اولین بارم نیس ولی مدلش سخت بود اصلا یه درصدم اون چیزی که باید میشد نشد لامصب چقدم هزینه کردم براش😢بیشتر واسه هزینش ناراحتم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بابام فوت شده😪واسه شوهرم شلوار اسلش واسه پدرشوهرم کیک پختم و بردم کلی خوشحال شد

خدا بیامرزه پدرتو

من ایفون براش خریدم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔