2777
2789
عنوان

سفر به تایلند

3136 بازدید | 81 پست

دوستان کسی در مورد شهر پوکت تو کشور تایلند اطلاعاتی داره بهم بده؟؟

چیزی که به دردم بخوره

بعده عید میخوایم بریم اونجا،دوستام گفتن پوکت بهتر از شهرای دیگست

اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید،ممنونم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

سلام عزیزم خوبی من همونی ام که گفتم در مورد دکتر زنان زایمان میپرسم خبرتون میکنم مامانم اومدن گفتن این دکتر زنان مرد هست سنشم بالاست. زمان شاه تخصص گرفته خیلی هم سرش شلوغه ممکنه الان نوبت بگیری سال دیگه نوبتت بشه. ایران نیست فقط چند ماه از سال میاد ایران. توی کرمان خیلی معروفه توی نت هم سرچ کنی میاره

دکتر جهان گیر بنی آدم متخصص زنان و زایمان 

آدرس مطب: کرمان بلوار ۲۲ بهمن کلینیک شبانه روزی نیمه شعبان.

شماره تماس کلینیک: عزیزم اینا شماره کلینیک هستن ببین جواب میده اگر جواب ندادن بگو من عصر میرم کلینیک میپرسم

۰۳۴۳۳۳۲۱۹۹۸

۰۳۴۳۳۳۴۲۳۰۰

من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است

عزیزم من رفتم کلینیک پرسیدم گفتن از ایران مهاجرت کردن و دیگه از طریق فضای مجازی هم نسخه نمیدن. با این حال من هر از گاهی میرم کلینیک و میپرسم اگر خبری شد بهتون خیر میدم اینم شماره کلینیک هم گویا عوض شده و الان این شماره هست

034333219۹۰ اگر خواستید بعضی وقتا زنگ بزنید وقتی به تلفن گویا وصل شدید درمانگاه رو بگیرید شماره ۱   من بازم تحقیق میکنم اگر راه ارتباطی دیگه ای باشه ایمیل یا فیس بوک یا اینستایی چیزی بهتون میگم انشاءالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزممممممم پیدااااااااااااا کررررررررررررردممممم شماره ی واتساپش که اینترنتی نسخه میده عوض شده بود کسی نداشت ولی بالاخره پیدااااااااااااااا شدددددددد شکر خدا داشتم میگشتم از یه خانمی که قبلا مریض شون بوده شماره رو گرفتم خود اون خانمم گفت بعد ۱۴ سال دو قلو پسر باردار شده😍😍😍😍😍 اسفند زایمان میکنه توی واتساپ پیام بده ویزیت میکنه وای خیلی گشتم خیلی خوشحال شدم پیدا شد بالاخره خداروشکر😂😍 انگار میخوام استغفرالله خودم حامله شم🤣🤣🤣🤣 اینم شماره 09131402998 خانمی که شماره رو ازش گرفتم گفت زنگ بزن به این‌ شماره منشی جواب میده.

عزیزممممممم پیدااااااااااااا کررررررررررررردممممم شماره ی واتساپش که اینترنتی نسخه میده عوض شده بود ...

سلام عزیزدلم

قربون محبتت برم

چقدر خوبی شما اخه

همینکه انقدر گشتی برام و در جستجو بودی یه دنیا برام ارزش داره

عزیزممممممم پیدااااااااااااا کررررررررررررردممممم شماره ی واتساپش که اینترنتی نسخه میده عوض شده بود ...

اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

برات صلوات فرستادم عزیزم

از ته ته قلبم برات دعا میکنم به هر چیزی که دلت میخواد هر چه زودتر برسی

ممنونم عزیز جان

چشم

حتما باهاشون تماس میگیرم و پیگیر میشم تا ببینم خدا چی میخواد

البته خودم فعلا تو سیکل ای وی اف هستم ولی حتما با ایشونم تماس میگیرم تا نظرشونو بپرسم و ببینم چی پیش میاد

الهی هر چی به صلاحمونه خدا خودش رقم بزنه

فدای تو گلم

همه ی خیر ها و خوبی ها نصیب قلب مهربونت جانِ دل

تنهاچیزی که میتونم‌بگم

منوباخودت ببر

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
اره خیلی قشنگه.مثل بهشته

واقعا؟؟

میشه بیشتر توضیح بدید؟؟

در مورد تفریحاتش،زیباییش،فضاش،مردمش

اطلاعاتی دارید بدید ممنون‌ میشم

نمیشه منم ببری با خودت بخدا دختر خوبی ام🥺🥺🥺🥺🥺🥺

من اول گفتم😌😌😂

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

منم دارم تحقیق میکنم برای تور ترکیبی تایلندو مالزی د سنگاپور...

شما چند روزه و چه قیمت گفتن بهتون برای پوکت؟

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
واقعا؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟؟ در مورد تفریحاتش،زیباییش،فضاش،مردمش اطلاعاتی دارید بدید ممنون‌ می ...

من یه دوس پسر داشتم یه زمانی رفته بود خیلی تعریف کرد واسم میگفت مثل بهشت بود والا خودم نرفتم ببینم چه جوریه ..