2777
2789

اعصاب نذاشته واسمون

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا تاپیکهایی که بعضیا برای تعلیق شدن میزنن برای سایت مشکل ساز شده باشه. البته حدس من اینه.

من فکر میکنم که اصلا تعلیق روش خوبی نیست. هر جایی یه سری قانونمندیها داره که وقتی کسی قبولشون میکنه و عضو میشه باید رعایت کنه. حالا اگر کسی یه بار ناخواسته رعایت نکنه معمولا اخطار میخوره و بار دوم کلا اخراج میشه.

این تعلیق یه برنامه مثل بازی شده.طرف میخواد ول کنه بره بعد یه سری کلمات رو به سایت وارد میکنه که میتونه برای سایت مشکل ساز بشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
احتمالا تاپیکهایی که بعضیا برای تعلیق شدن میزنن برای سایت مشکل ساز شده باشه. البته حدس من اینه. من ...

نمیدونم والا

انگار کلا سرور سایت قطع شده بود

یه روز خوب میاد...

من فکر میکردم برا خودم فقط اینجوره 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن