2777
2789

نوزاد من ریقلاکس پنهان داره ولی خفیفه چون رژیم سخخخخت گرفتم بعد امروز نوزاد دو ماهمو با هواپیمابردم شهرستان خونه بابام بعدتوی طول پرواز همش پستونک دهن بچم بود و خداروشکر گوش درد نشد ولی طی پرواز بهمون غذا دادن من شیرکاکائوشو خوردم فقط اصصصصصصلا هواسم نبود😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

بعد که رسیدمم ناهار جوجه بود منم با یه دونه گوجه خوردم ( زیاد به گوجه واکنش نشون نمیده ، گریه میکنه ولی نه خیلی) اینم اصلا هواسم نبود

منه خاک برسر امروز اصلا گیج بودم

بعد بچم شروع کرد گریه کردن سرظهر تا بزور ارومش کردیم بعد الان که بهش شیر دادم بچم انقددددددددددد گریه کرد که من دلم براش کباااااااب شد 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خوب شد مامانم اینا نبودن

انقد گریه کرد که تاحالا من اونجوری ندیدم بچم گریه کنه حتی موقع واکسن با هیچچچچچچی اروم نمیشد همه کاری رو امتحان کردم

بنظرتون از چی بوده؟ اگه دوباره تکرار شد چی بهش بدم یا ندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری میکنی عرق نعنا نده دختر منم هم رفلاکس پنهان داشت هم حساسیت به لبنیات معدش ضعیفه بهش عرقیجات بدی بدتر میشه

بغلش کن طوری که دستت لای پاهاش باشه تکیه بده به شکمت بعد آروم بشین و پاشو یعنی حرکت اسکوات برو

قطره پدی لاکت بده برای حساسیتشم خوبه معدشم قوی میکنه 

زیاد جوش نزن و به خودت سخت نگیر این روزا میگذره آروم باش و بدون با خوردن غذا بچت آنچنان اذیت نمیشه رفلاکس آزارش میده که با بزرگ تر شدن خیلی بهتر میشه🙂