2777
2789

نمیدونم تازگیا چم شده هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه در اکثر مواقع حس مردن دارم زندگی کردن دیگه شادم نمیکنه فقط از روی عادت زندگی میکنم احساس میکنم تو خلا ام احساس میکنم آینده وجود نداره به بعد فارغ التحصیلی فک میکنم بعد دوس ندارم ۳۰ سالم بشه هیچ لذتی از زندگی نبرده باشم ولی نمیشه نمیدونم تنها من اینطوریم اینروزا یا کسایی هستن اینطوری باشن این پست رو نوشتم خالی بشم فقط همین

فقط احساس میکنم خیلی حال اینروزام تو خالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی فصلیه منم پارسال همین مدقع تا پایان اسفند حالم همینطوری بود امسالم مامانم اینطوری شده.من که فقط باهاش کنار اومدم و قبول کردم که یه دوران گذراست و موندگار نیست.خیلی روزای آدم تو این دوران بیخود میگذره.همه هم حداقل یه بارو تجربش میکن

سلام عزیزم ، این حس و حال شما رو کم و بیش اکثر آدما ممکنه تجربه کرده باشند، تجربه خودم و مطالبی که خوندم برای رهایی از این حالت : 

ورزش کردن، شنا رفتن، کوه رفتن، تنها نموندن، تلفن زدن به دوستان و اقوام، دنبال کردن علاقه ، پیاده روی کردن، لذت های حلال رو چشیدن، شکرگذار خدا بودن، نگاه مثبت داشتن به تمامی امور، بکار بردن جملات مثبت، کم کردن حضور در  فضای مجازی ، ندیدن و پیگیری نکردم اخبار ، نماز خواندن، قرآن خواندن، به طبیعت رفتن (جنگل چه بهتر) ، لب دریا رفتن ، پا در رود جاری گذاشتن ، روزانه حال ۵ نفر رو خوشحال کردن ، کتاب خوندن ، به زیارت معصومین و یا امامزاده ها علیهم‌السلام رفتن و ...🌺🌺🌺 ان شاالله حالت خوب میشه بزودی زود ، باید خودت بخوای ، حالت رو جز خودت نمیتونی خوب کنی 🌹