2777
2789

با سلام به همه ی دوستان برای بهره مندی از این نذر فرهنگی واستفاده از فایلهای صوتی روانشناسی  رایگان فقط تا ۲۴ امشب فرصت دارید 

توی تاپیک دوتا مونده به اخر تاپیکهام لینکهاشو گذاشتم یسر بزنید شاید بدردتون خورد 

اره واقعا دقیقا خدا وقتی انسان رو آفرید سرش روی گردنش بود نه توی زندگی دیگران شما هم بهتره سرتونو رو ...

ظاهرا شما عادت به گناهها دارین ولی ما نداریم دلمون برای ادمایی که هنوز به گناهها عادت نکردن میسوزه ودلمون میخواد کمکشون کنیم تو دام گناهها گرفتار نشن  و عادی نشه زیر پا گداشتن حرفا دستورات خدا وگرنه امثال شما عددی  که نیستید شماهم برو سرت تو زندگی بیخود خودت باشه 

شما دلتون برای ما نسوزه  برای خودت و امثال خودت بسوزه که حتی از دیدن رقص دیگران موی دیگران و چی ...

چرا فکر میکنی با دیدن  امثال شماها تحریک میشیم  اصلا مگه من مرد هستم خدا یه عقلی به امثال شماها بده مافقط دستورات خدا برامون مهمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.