2777
2789
عنوان

سرچ گوشی شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا منظورم این نیست که ، مشکلم اینه چرا اگه از بی حجاب خوشش میاد به من میگه حجاب بگیر 😔

اگر یه چیزی ادم سرچ کنه دلیل بر خوش امدن نیست یه خبر بوده خونده رد شده زندگی الکی زهرماررنکنید

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
پ من ک شوهرم تو اینستا همش دخترای س.ک.س ی رو دنبال کرده چی بگم  تا ی شبم میرم خونه مامانم کلی ...

چقد بدبختیم ما اخه☹️

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

نه بابا منظورم این نیست که ، مشکلم اینه چرا اگه از بی حجاب خوشش میاد به من میگه حجاب بگیر 😔

چه ربطی داره حالا یه بار نگاه کرده باید کلا عقایدشو بندازه دور

امام علی فرمودند اگرشب هنگام کسی را در گناه دیدی روز به چشم گناهکار به او نگاه نکن شاید سحر توبه کرده باشدو تو ندانی

مگر مرگ ببرد مرا....

همیشه مردا برعکسن ..و همییشه مردایی که رو زناشون تعصب دارن خودشون بدشون نمیاد  دیگران و ببینن ..

حالا همه ک نه 

ولی حساس نباش  من ادم مذهبی ای نیستم ولی  تو اگه مذهبی هستی برای دل خودت حجاب داشته باش چ اون بخواد چ نخواد 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
همیشه مردا برعکسن ..و همییشه مردایی که رو زناشون تعصب دارن خودشون بدشون نمیاد  دیگران و ببینن . ...

اخه تا الان ازین کارا ندیده بودم ازش خدایی چشم پاکه ولی این خبر و دیدم باز کرده حساس شدم 

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه