2777
2789
عنوان

سرچ گوشی شوهرم😔

601 بازدید | 38 پست

سلام چهار روز پیش داشتم تو گوشی شوهرم یچیزی سرچ میکردم دیدم یه سرچ رو گوشیشه ...

عکس شروین با زنانه بی حجاب😔

همسرم آدم چشم پاکیه و منم اولین باره بعد ۷ سال همچین چیزی ازش دیدم ، خودش مذهبیه و به من میگه حجاب بگیر ، از این ناراحتم چرا همچین چیزی و باز کرده ، بعد ازش پرسیدم بهم میگه چرا بزرگش میکنی یه خبر بود منم باز کردم دیگه🥺

بعد منم ۴ روزه قهرم باهاش سر همین چون حس میکنم داره عادی میشه اینجور چیزا براش ☹️☹️

ازین میسوزم کسی که به من میگه حجاب بگیر چرا باید همچین خبری رو باز کنه ، ازشم میپرسم میگه آدمم دیگه ، گناه کردم شاید توبه کرده باشم چرا به روم میاری هی 😐

البته اینم بگم من پریودم ، احتمال داره بخاطر این زیادی حساس شده باشم؟

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تلوزیونم نمیبینع؟فیلم سریال زنا رو نبینه!؟ 🤦🏼‍♀️

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

عکس شروین با زنان بی حجاب چیه دیگه   ؟

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
یعنی تلوزیونم نمیبینع؟فیلم سریال زنا رو نبینه!؟ 🤦🏼‍♀️

نه بابا منظورم این نیست که ، مشکلم اینه چرا اگه از بی حجاب خوشش میاد به من میگه حجاب بگیر 😔

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه