2777
2789
عنوان

کسی تاحالا آزمون خیاطی فنی حرفه ای شرکت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 28 پست

خانمایی که قبلا آزمون دادین گذاشتن گوشی رو ببرین داخل روز آزمون

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین

امتحان تستیه و صد نمره و سوالات هم همش از کتابه باید خوب بخونی و اینکه خب تو که اسم نوشته بودی برا امتحان همیشه تاریخ امتحان یهو تعیین میشه من خودم دوماه اخر میدونستم قراره امتحان بدم شروع کردم دو ماه اخر خوندن کتاب!!! 

امتحانم 98 شدم 

بشین این ده روز رو بکوب بخون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان تستیه و صد نمره و سوالات هم همش از کتابه باید خوب بخونی و اینکه خب تو که اسم نوشته بودی برا ا ...

واقعا عزیزم حق باشماست ولی خب مربیم قبلنا واسه گروه های قبلی از یک ماه قبلترش اطلاع میداد بهشون منم دیگه به همین خیال مونده بودم

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
خانمایی که قبلا آزمون دادین گذاشتن گوشی رو ببرین داخل روز آزمون

گوشی رو یادم نیس گذاشتن یا نه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

گوشی رو یادم نیس گذاشتن یا نه 

آها ممنون عزیزم از راهنماییت متشکرم 

واقعا عزیزم حق باشماست ولی خب مربیم قبلنا واسه گروه های قبلی از یک ماه قبلترش اطلاع میداد بهشون منم ...

روز امتحان عملی عروسی یه فامیل نزدیک من بود یعنی بدونی با چه وضعی امتحان دادما بعد امتحانم رفتم ارایشگاه 😆

مامانم نذاشت نیام عروسی اخه طرف قبلش خواستگارم بود گفت باید بیای فک میکنن مثلا ناراحتی 

اقا نگم از حجم خستگی اون روز من 

خانما میشه بگین دوره نازک دوز فنی حرفه ای رو شما چقد شهریه دادین؟

من سال 96 بود 1/100 دادم 

روز امتحان عملی عروسی یه فامیل نزدیک من بود یعنی بدونی با چه وضعی امتحان دادما بعد امتحانم رفتم ارای ...

ای وااای چه وضعی بوده 😂😂😂😂

روز امتحان عملی عروسی یه فامیل نزدیک من بود یعنی بدونی با چه وضعی امتحان دادما بعد امتحانم رفتم ارای ...

نه میتونستی برا عملی نری نه میتونستی عروسی نری 😂😂😂حالا بازم خداروشکر به هردوش رسیدی 

ای وااای چه وضعی بوده 😂😂😂😂

جالبیش اینکه روز امتحان عملیم از دو هفته قبلش فقط مشخص میشه نهایت 

بعد ما کارت عروسی که گرفتیم من گفتم ببین اینا تاریخ عروسیشون اون روزه بعد با خنده به مامانم گفتم من مطمئنم تاریخ امتحان عملیم میوفته اون روز 

و شاید باورت نشه افتاد همون روز پشمام ریخته بود 😆

ولا من مربیم امروز زنگ زد میگه ۲۴ ازمونه خب من چطور توی این چند روز بتونم ۲۰۰۰تا سوال رو بخونم😭😭😭

من یه هفته پیش آزمون خیاطی تستی دادم ۴۰ سوال بود خیلی آسون رود مال ما مانتودوز بود 

اگه خواستین سوالارو بفرستم تو جزوه علامت زدم 

ممنون عزیزم بفرستین خیلی لطف میکنی