2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چطوری احوالت آیا کمر درد داری عوارض داشته برا؟ 

تا دو روز زیر شکم و کمر درد میکنه ولی قرص مسکن میده اوکی میشی بعد دوروز کم کم برات عادی میشه بدنت مثل قبله احساس نمیکنی هیچی

نمیدونممم  من کلا طبیعی جلوگیری میکنیم هر ماه استرس میکشم تا پریود شم قرص چند مدل عوض کردم ب ...

با جلوگیری طبیعی حامله میشی عزیزم برو آی یو دی جنس مسی بزار

تو فامیل چن نفر با ای یو دی هم باردار شدن

اونا  حتما چند وقت گذشته جلوگیری نداشتن . وقتی ای یو دی میزاری تا ۱ ماه میگن جلوگیری طبیعی باید داشته باشی بعدش میری سونو سرجاش باشه اگه  خیلی معذرت میخوام م..نی اقا بریزه حامله نمیشی  من زن داداشم ۱۰ سال ای یو دی داشت

نمیدونممم  من کلا طبیعی جلوگیری میکنیم هر ماه استرس میکشم تا پریود شم قرص چند مدل عوض کردم ب ...

منم طبیعی 

دخترمو ناخواسته دارم ۴سالشه

ولی بازم طبیعی

شوهرم راضی نمیشه خودش جلوگیری کنع منم نمیتونم قرص بخورم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...