2777
2789
عنوان

توی اطرافیانتان کسی سرطان کبد داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 51369 بازدید | 78 پست
پدرتون بعد از پیوند بهتر شدن انشالله الان راه رفتنشون راحت هست؟

سلام

اره خیلی بهتر شده و یواش یواش داره راه میره

الان هم ۴روز بیمارستان بستری هست به خاطر اینکه آنزیم کبدی نزدیک بود بره بالا

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
سلام اره خیلی بهتر شده و یواش یواش داره راه میره الان هم ۴روز بیمارستان بستری هست به خاطر اینکه آن ...

خب خداروشکر که بهترن خیلی خوشحال شدم. انشالله سایه شون بالای سرتون باشه و روز به روز بهتر و بهتر بشن

چند سالشون هست پدرتون؟

قبلش فقط شکمشون آب آورد یا علائم خواب آلودگی و تهوع و ضعف و درد  داشتن؟

از زمانی که شکمشون آب آورد تا زمانی که پیوند کبد بشن حدودا چقدر طول کشید؟

دکتر به ما گفتن چون سن بیمارمون بالاست( ۷۲ سال ) امکان پیوند نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر که بهترن خیلی خوشحال شدم. انشالله سایه شون بالای سرتون باشه و روز به روز بهتر و ...

متشکر از دعاتون

من پدرم با پف دست و پا و زردی صورت یبوست و استفراغ خونی بود و بعد بستری که شد تقریبا ۱۵روز از شکمش آب اومد بیرون و مری هم خونریزی کرده بود که براش فنر گذاشتن

تقریبا ۳ماه طول کشید تا کبد پیدا بشه و البته آخرین بار که بردیم پیش دکتر،دکترش گفت دیگه آخرشه بزارید به حال خودش باشه که خداروشکر ۳روز بعد کبد پیدا شد 

پدر من ۶۵سالش بود ولی یکی از پرستارا آشناییمون بود وگرنه امکانش نبود ۶۵ساله پیوند کنن

متشکر از دعاتون من پدرم با پف دست و پا و زردی صورت یبوست و استفراغ خونی بود و بعد بستری که شد تقریب ...

ممنون که جوابمو دادی

یعنی پرستاری که آشناتون بود کبد رو براتون جور کرد یا اینکه نوبت پیوند رو  جلو انداخت؟

پدر شما قبلش هیچ نوع مریضی نداشت مثل دیابت و .. فشتر خون و ...؟

به ما گفتن چون سنش بالاست. اعضای دیگه بدن جوابگو نیست و نمیتونه عمل پیوند رو تحمل کنه

ممنون که جوابمو دادی یعنی پرستاری که آشناتون بود کبد رو براتون جور کرد یا اینکه نوبت پیوند رو   ...

کبد رو جور نکرد نوبت رو انداخت جلو

پدرم بیش از حد ممکن از گوشت قرمز و روغن دمبه استفاده می‌کرد که کبدی گرید ۴ شد بعد سیروز کبدی شد 

پدر من هم سنش تقریبا بالا بود با دکترش تیلی صحبت کردیم و التماس کردیم تا قبول کرد پیوند کنه

کبد رو جور نکرد نوبت رو انداخت جلو پدرم بیش از حد ممکن از گوشت قرمز و روغن دمبه استفاده می‌کرد که ک ...

چقدر خدا شما و پدرتون رو دوست داشته که کبد پیوندی براتون زود پیدا شده

چقدر عجیب که دکتر  قبول نمیکرده پیوند کنه . یعنی از نتیجه ی عمل نگران بوده ؟

چقدر خدا شما و پدرتون رو دوست داشته که کبد پیوندی براتون زود پیدا شده چقدر عجیب که دکتر  قب ...

اره دکتر میگفت احتمالش هست پس بزنه

حتی به ما گفت چون سنش بالا تا ۴ماه صبر کنید

اگر بعد ۴ماه پس نزد دیگه گرفته

ولی خانم من ی چی میگم شاید اعتقاد نداشته باشید ولی من خيلی اعتقاد دارم

پدر من رو فقط دعا پدر و مادرش زنده نگه داشت

پدر من خییییییییییییلی نمیتونم اصلا بگم چقدر نمیتونم توصیف کنم 

که کار پدر و مادرش رو کرد و فقط دعا اوناها بود

وگرنه دکترش بعد پیوند به ما گفت من اصلا امید نداشتم پیوندش موفق باشه🫠🥲

عزیزم خیلی خیلی اعتقاد دارم گاهی بعضی معجزات از نظر پزشکی هیچچ توجیه علمی ندارد

پدر شما به جز سیروز ، قبلا بیماری زمینه ای دیگه ای مثل قند و فشار خون یا مشکل قلبی و ... نداشتن؟

اره دکتر میگفت احتمالش هست پس بزنه حتی به ما گفت چون سنش بالا تا ۴ماه صبر کنید اگر بعد ۴ماه پس نزد ...

عزیزم خیلی خیلی اعتقاد دارم گاهی بعضی معجزات از نظر پزشکی هیچ توجیه علمی نداره

پدر شما ، قبلا بیماری زمینه ای دیگه ای مثل قند و فشار خون یا مشکل قلبی و ... نداشتن؟

عزیزم خیلی خیلی اعتقاد دارم گاهی بعضی معجزات از نظر پزشکی هیچ توجیه علمی نداره پدر شما ، قبلا بیمار ...

ن اصلا هیچی حتی سرما می‌خورد خودش رو با داروهای سنتی درمان می‌کرد

گفتم که ،پدرم خیلی روغن دنبه و گوشت و تخم‌مرغ مصرع میکرد

ن اصلا هیچی حتی سرما می‌خورد خودش رو با داروهای سنتی درمان می‌کرد گفتم که ،پدرم خیلی روغن دنبه و گو ...

شرایط پدر شما برای پیوند مناسب بوده فقط سنشون تقریبا بالا بوده 

اما بیمار ما علاوه بر اینکه سنش ۷۲ هست حدود ۲۰ سال قبل سابقه سکته قلبی و مغزی داشتن و  با اینکه الان شرایط عمومیش خوبه به همین دلیل دکتر پیوند رو رد کرده 

واقعا نمیدونم که پیوند بزنیم تا چند درصد موفقه

ممنون که جواب سوالامو دادی فقط برای سوال آخر

پدرتون الان چند وقته پیوند انجام داده و اگه اشکالی نداره اسم دکتر و بیمارستان رو هم بگو 

شرایط پدر شما برای پیوند مناسب بوده فقط سنشون تقریبا بالا بوده  اما بیمار ما علاوه بر اینکه سن ...

متشکر

انشالله برای شما هم حل بشه و شرایط پیوند جور بشه

بیمارستان مسیح‌دانشوری دکتر نجات‌الهی

من نمیدونم 

عزیزم،میشه ازشون سوال کنی، و بهم بگی

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده