2777
2789
عنوان

حسادت بچه در خانواده

208 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسر من ۵سال و سه ماهه هست و به بچه ی خواهرشوهرم حسادت می‌کنه نمی‌دونم باید چکار کنم ؟

(بچه ی خواهر شوهرم یک سال و نه ماهشه  و تمام توجه اطرافیان به اونه و میشه گفت به پسر من کم توجهی میشه ) فردا میخوام برم مشاوره ، میخوام ببینم تجربه شما چی بوده ؟

و دوم هم اینکه پسرم خجالتیه و تو جمع یا اگر جمع هم نباشه وقتی کسی باهاش حرف میزنه اصلا جواب نمیده . 

خیلی ناراحتم 😔

نميدانم ولي تگر بخاي روانشناس معرفي كنم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

دختر خوارشوهر من ۴سال ونیمشه به پسر من که ۱۶ ماهشه خیلی حسادت میکنه، به خاطر همین من اصلا نمیرم خونشون چون رو بچم حساسم، این حس تو بچه ها طبیعیه،به مرور زمان از بین میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوارشوهر من ۴سال ونیمشه به پسر من که ۱۶ ماهشه خیلی حسادت میکنه، به خاطر همین من اصلا نمیرم خونش ...

به نظرت بگم بهشون که به بچه ی من بی توجهی میکنید یا بی ادبیه ؟

خب تا جايي ك ميتوني نرو تا اونم بزرگتر بشه برادر زاده من ب فيلم و عكس خودشم حسودي ميكرد هرچي ميگفتي ...

😂

آخه راستشو بخوای خودمم دیگه شاکی شدم از خانواده همسر چون ۲۴ ساعتشون مال اون نوه هست حتی شبها میرن خونشون بچه نگه میدارن . انگار نه انگار یه نوه دیگه دارن . میگم نکنه منم حسود شدم 🙄

خب تا جايي ك ميتوني نرو تا اونم بزرگتر بشه برادر زاده من ب فيلم و عكس خودشم حسودي ميكرد هرچي ميگفتي ...

پسر من تو مدرسه و باشگاه حسودی نمیکنه فقط همین یه مورد هست !

😂 آخه راستشو بخوای خودمم دیگه شاکی شدم از خانواده همسر چون ۲۴ ساعتشون مال اون نوه هست حتی شبها میر ...

خب اون كم سن تر هست با مزه تر هست نياز ب مراقبت بيشتري هم داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب اون كم سن تر هست با مزه تر هست نياز ب مراقبت بيشتري هم داره

درسته 

خودمم خیلی دوستش دارم با نمکه

ولی بزرگترها باید حواسشون باشه فرق نذارن ، گناه داره بچم . دلم براش میسوزه . تو این شهر ما هیچکس رو نداریم , خانواده همسر هم که بی توجه 

درسته  خودمم خیلی دوستش دارم با نمکه ولی بزرگترها باید حواسشون باشه فرق نذارن ، گناه داره بچم ...

اره حق داري ولي خودتم تو حرفات مقايسه نكن

يا روزي برو ك اونا نباشن 

ب هر حال بايد ي جوري امادش كني 

اره حق داري ولي خودتم تو حرفات مقايسه نكن يا روزي برو ك اونا نباشن  ب هر حال بايد ي جوري اماد ...

همیشه اونجا هستن چون خواهر شوهرم شاغله بچه رو مادر شوهر نگه میداره. وقتی هم خونشون هستن مادرشوهر می‌ره اونجا ، یعنی ما بخواهیم بچه بره پیش پدر بزرگ و مادربزرگ باید بریم خونه خواهرشوهر . 

امروز از ناراحتیم گفتم دیگه نگاه بچشون نمیکنم .

همیشه اونجا هستن چون خواهر شوهرم شاغله بچه رو مادر شوهر نگه میداره. وقتی هم خونشون هستن مادرشوهر می‌ ...

خب بيشتر پيشش هستن وابسته هستن مث بچه خودشون

شما كمتر بايد بريد و با بچه خودتون كار كنيد بتونه حس خودشو بشناسه 

روانشناس كمك ميكنه حتما