2777
2789
عنوان

بارداری،خانوما کمککک

60 بازدید | 3 پست

خانوما راهنماییم کنین چیکار کنم،دو روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم...یک ساعت بعدش قرص تنسی ۱.۵ خوردم،به نظرتون تاثیر داره؟ 😩

۱ بهمن اول پریودیم بود و فکر کنم دقیقا روز تخمک گذاریم رابطه داشتم...حالا چیکار کنم 😭

آی یو دی بذارم ینی؟ میترسمم 😭

دیگه قرص اورژانسی خوردی که عیب نداره رفع شده

ولی خوب یه روش مطمئن جلوگیری انتخاب کن این قرصا اصلا خوب نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر احتمال داره اثر نکنه؟ روش مطمئن نداره؟

۹۹درصد درسته

هیچ روش پیگشیری صد درصد مطمئن نیس عزیزم

ولی ای یو دی قرص کاندوم دیگه بهترین ها همیناس

دیگه بچه ای که با وجود ایناها تشکیل شه نابغه اس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت