2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهايي كه داشته باشن خيلي كمه

توي دبي زياد دارن با رنگ بندي كامل 

توي تهرانم چندتا مغازه چند سال پيش داشتن ولي رنگ بندياشون كم بود ، ديگه از اون زمانا يادم رفت پيگيري كنم . خيلييييي واقعا عاليه ، همينكه لاك داشته باشيو اب و هوا ازش رد ميشه خب عاليه. بعضيا اشنا نيستن با اين لاك و فك ميكنن همون لاكايي كه ميزني و سريع كنده ميشن هست. 

دوباره يادم انداختي كه بگردم ببينم كجا ميتونم پيدا كنم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

من شنیدم عزیزم ولی اینی که شما میگی با آب بشوری پاک میشه  ولی برای وضو نیست لاک حلال يعني بگی ...

نه قدرت نفوذ اب و هوا دارن موادش از موادیه که لنز چشم رو ساختن و زدنش مانعی نداره

جاهايي كه داشته باشن خيلي كنه توي دبي زياد دارن  توي تهرانم چندتا مغازه چند سال پيش داشتن ولي ...

ارررره کمتر ادمی‌میدونه

اخه دوبی چجوری برم😂

الانم هسسسست اما خیلی گرونه 🥹

۵۴۵ 

/ یا ۴۶۵

نه قدرت نفوذ اب و هوا دارن موادش از موادیه که لنز چشم رو ساختن و زدنش مانعی نداره

ببینین لاک حلال برای خانم هایی هست که نماز میخونن مواد این لاک از موادی هست که لنز چشم رو درست میکنن و اب و هوا ازش رد میشه و مانعی برای وضو نداره