2777
2789
عنوان

نقاشی

57 بازدید | 16 پست

دوستان این استعداده که هرچی بزارن جلو میتونم همونو بکشم  بدون اینک برم کلاس یا چیزی البته قیافه صورت نه نمیتونم کلن شبیه بکشم اما بقیه بله و اگه اره استعداده بنظزتون برم کلاس اصن وقتی نقاشی میکشم ساعت هام طول بکشه خسته نمیشم اصن احساس نمیکنم میشه راهنماییم کنید

🙂🖐

استعداد داریی دنبالش بگیر 

وقتی علاقه داریی بهش که ساعت ها نقاشی کنی خسته نمیشی 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه عالی، برو چندتا آموزشگاه پرس و جو کن که باید چیکار کنی و از کجا شروع کنی.

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
 کسی نیست راهنماییم کنه چجوری چکار کنم

کلاس نقاشی برو میتونی تو خونه تمرین کنی حرفه ای تر بشی 

بعد تو ی سبک شاخه نقاشی مشغول بشی 

دنیای نقاشی خیلییییی بزرگ 

نقاشی سیاه قلم 

نقاشی با آبرنگ،گواش، پاستل،گچ و.....

کلییییی زمینه هست تو نقاشی تذهیب ،و...... 

برو تحقیق کن نمونه کار ببین ببین به کدوم علاقه داریی

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

ببر، بذار ببینن در چه سطحی.

چن جا هم بپرس. به یکجا اکتفا نکن

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
با سیاه قلم الانن هرچی ک میکشم 

سیاه قلم ادامه بده تمرین کن کلاس برو 

میتونی سفارش هم بگیریی 

بنظرتون از این راه میتونم کسب درامد کنم 

چرا که نه، منم خطاطی کار میکنم، اوناییکه یکم از من سطح بالاترن از اینستا سفارش کار میگیرن یا شاگرد خصوصی 

بنظرتون میتونم از این راه کسی درامد کنم و چجوری برا کسب دارم

اره باباااااا 

تو اینستا هستن کسایی که کارای سیاه قلم میکنن البته چهره 

و کار تمیز خیلی خوب. هرکدوم نقاشی پول خوبی بابتش میگیرن 

برای همه شهر ها هم پست میکنن