2777
2789
عنوان

🔞🙊🙊بیایین

192 بازدید | 9 پست

دوستان من چندسال پیش دیپلم حسابداری گرفتم بعد دانشگاه آزاد بیست و چهار واحد خوندم دیگه نرفتم بنظرتون میتونم برم رشته روانشناسی ؟؟؟

تورو خدا هرچی می‌دونید بگید 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

حسابداری یعنی بازار کار نیس براش😐 فک کنم باید کنکور بدی باز

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکردم +۱۸گذاشتی برم توبه کنم 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
حسابداری یعنی بازار کار نیس براش😐 فک کنم باید کنکور بدی باز

من حسابداری دوست ندارم .

اها

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
من حسابداری دوست ندارم . اها

اگه بخوای دولتی بری باید کنکور بدی ولی ازاد که ماشالله فقط پول بده راهت میدن

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
اگه بخوای دولتی بری باید کنکور بدی ولی ازاد که ماشالله فقط پول بده راهت میدن

واقعا؟ پس مشکلی نداره آزاد میتونم روانشناسی بخونم؟؟ .آخه شنیده بودم نمیشه

واقعا؟ پس مشکلی نداره آزاد میتونم روانشناسی بخونم؟؟ .آخه شنیده بودم نمیشه

والا دیدم که بدون کنکور رفتن حالا باز برو سوال کن از یه مشاور تحصیلی 

والا دیدم که بدون کنکور رفتن حالا باز برو سوال کن از یه مشاور تحصیلی 

باشه ممنون عزیزم