2777
2789
عنوان

حیوون خونگی و خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 40 پست

وای خیلی خوشحال میشم میبینم هنوز زوج هایی هستن که با حیوون های خونگی و گیلی گیلی مخالف نیستن 🥲🤍 

اما تو راحت باش خونه ی خودته و هر دوتون راضی اید پس به کسی مربوط نیست🤝🏻

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون با این مسائل مخالفن بی شرفن؟😐 من بودم بقای زندگی مشترک رو به حیوون خونگیم ترجیح میدادم

نه عزیزم منظورم از بی شرف اینه که ابرو ریزی میکنن سر و صدا میکنن اگه بفهمن

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

شعور داشته باش هر کی از سگ بدش میاد بی شرف نیست بی شرف تویی که توهین میکنی ابله منم از سگ متنفرمممممم و میترسم هر وقت برم خونه دوستم سگش و میذارت تو اتاق بیشعور حرصم گرفت ازت 

شعور داشته باش هر کی از سگ بدش میاد بی شرف نیست بی شرف تویی که توهین میکنی ابله منم از سگ متنفرممممم ...

کامنتمم ریپ نزن اسم کاربریت و ببینم اصلا باز نمیکنم بخونم حوصله کل کل ندارم 

دوستان منظورش از بی شرفی چیز دیگه هست

کسی که کار داره بقیه حیوون خونگی دارن یا نه ، فرق داره با کسی که شخصا حیوون خونگی دوست نداره 

من خودم از نگهداری حیوان خونگی خوشم نمیاد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هرکس با هرچی مخالف باشه بیشرفه؟! چه استدلال جالبی!

اگر با چیزی مخالف باشی بی شرف نیستی عزیزم عقیدته 

ولی اگه تفکرات غلط داشته باشی مثل اینکه سگ نجسه حیوون خونگی فلان میکنه و....

یا اینکه بخوای در مورد خونه زندگی دوتا ادم دیگه تصمیم بگیری بله بی شرف حساب میشی👍🏻

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
قبلا پسرشون بهشون نگفته که تو سگ داری؟ یا خونتون اومدن سگ تو ندیدن؟ 

نگفته چون میشناخت شون که بدشون میاد از سگ میگفت رفتیم خونه خودمون بیارش الانم میگه بیار ولی خیلی مداخله گر و بی ابرو هستن میترسم داستان شه

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

بیار ب اوناربطی نداره

سروصداهم کردن ک کردن مهم اینه ازاول زندگیت رو ندی بهشون

دوروز دیگ واسه پوششتم حد وحدود میگن

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍