2777
2789
عنوان

كاپ قاعدگي

215 بازدید | 14 پست

طبق نظريه ها من سي سالم بود و ي سزارين داشتم سايز يك گرفتم بنظرم كه خيلي كوچيك و شل و ول بايد سايز دو انتخاب ميكردم اونايي كه استفاده ميكنيد كاپ بايد چقدر از دهانه رحمم ببريم داخل اون دم كاپ از واژنمون بايد بيرون باشه يا داخل واژن باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمای بالای ۳۰ سال باید سایز ۲ بخرن.نباید اصلاً بیرون بزنه باید داخل باشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

وای خوشبحالت راحت شدی من که بخاطر نوار بهداشتی عفونت میگیرم و نمیتونم کاپ بذارم

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

من 24 سالمه سایز 1 خریدم خیلی راضیم 

دمش یکم میزد بیرون که قیچیش کردم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وای خوشبحالت راحت شدی من که بخاطر نوار بهداشتی عفونت میگیرم و نمیتونم کاپ بذارم

تیشرت ها و لباسایی که مال خودتن  و میخوای بندازی دور،تیکه تیکه کن و به جای نوار استفاده کن...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
شما چندسالتون چ سايزي انتخاب كرديد بارداري داشتيد؟

من ۲۵ سالمه پارسال خریدم و چون قصد داشتم باردار بشم سایز ۲ انتخاب کردم و پشیمونم شدم و چون قیمتش بالاست دیگه سایز ۱ نخریدم و از همون استفاده کردم. جاگذاریش اوایل خیلی سخت بود ولی باید مدل های مختلف امتحان کنی ببینم کدوم مدلش راحت تر برات باز میشه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
من ۲۵ سالمه پارسال خریدم و چون قصد داشتم باردار بشم سایز ۲ انتخاب کردم و پشیمونم شدم و چون قیمتش بال ...

تو اين يك ساعت ده مدل در اوردم و باز گذاشتمش احساس ميكنم كوچيك بايد بزرگتر بوددمش خيلي كم بيرونه 

من استفاده نکردم ولی میخوام بخرم طبق تحقیقاتی که کردم کسایی که باردار نشدن ۱ و کسایی که تجربه بارداری داشتن سایز ۲ باید استفاده کنن 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎