2777
2789
عنوان

بابا...

| مشاهده متن کامل بحث + 18833 بازدید | 1061 پست
دعات کردم گل    

صلوات میفرستم💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@1nasrin     @در_جستوجوی_پاکی     @یاعلی_یافاطمه     سلام ...

ممنون همچنین🥰😘

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
ممنونم منم به نیت شما سوره کوثر خوندم💚 التماس دعا لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین🙏

براشون حمد میخونم 💚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
@سدر     سلام عزیزم 💗عیدتون مبارک 🎊🎉 ان شاء الله از دستان پر مهر امیر المومنین علی ...

مرسي عزيزدلم خيلي لطف كردي💚♥️

چشم حتما

انشاالله شما هم حاجت روا بشين

التماس دعا عزيزم خيلي محتاج دعام🌱

@درمسیرخداوند     

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره