2777
2789
عنوان

با پرستار بچه موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست
منم توی شرایط شما بودم و هستم توی غربت با بچه ی کوچیک و برنامه های خودم،با یه مشاور صحبت کردم و بهم ...

آره خب شرایط فرق میکنه 

من نمیتونم کار نکنم به خاطر اینکه اقامتم الان روی کارم هست 

درسم هم نمیتونم ول کنم متاسفانه 

چون ترم آخرم 

وگرنه دقیقا با حرفای شما و مشاورتون هم عقیده ام 

ولی بازم باید خوبی و بدی هاشو بسنجم ببینم کدوم بیشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر  چه عالی  امیدوارم منم یه پرستار خوب پیدا کنم

ایشالع یه آدم خوب بیاد به دلت بشینه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خداروشکر  چه عالی  امیدوارم منم یه پرستار خوب پیدا کنم

عزیزکم بهتره پرستار نگیری چون اون طفل معصوم زبون بستس معلوم نیس پرستار میاد چجوری نگهداری میکنه ما اشنامون پرستار گرفت بعدیمدت میگفت بچه انگار گیجو منگه همش میخوابه بعد که یروز پرستارو پیچوندن خونه رو دوربین گذاشتن بعد کاشف به عمل اومد خانوم هرچن ساعت یبار به بچه شربت میده بچه میخوابه اینم میره میشنه پای تی وی بعد دیگه کم مونده بود شکایت کنن واینا که گفتن بیخیال مادرو زندگیش تاپای طلاق رفت ولی بعد دیگه بزرگترا پادرمیونی کردن زنه هم کارشو ول کرد اومد نشست بالاسر بچش

حالامگه سیب کیلویی چنده خدا داره اینجوری میکنه😓😓😓🤪🤪🤪
شما راه حل بهتری سراغ داری توی غربت👀

بخاطر خودت می گم اگه کار دولتی هم داشته باشی تا ۹ماه بهت مرخصی می دن پرستارهم بتونی با وجدانش رو پیدا کنی همه جا هم دوربین بزار چکش کن تو مهد هم شنیدم به بچه ها دارو می دن بخوابن تا اذیت نشن البته اونایی که از انسانیت بویی نبردن منظورم همشون نیستن

منم مث شما توغربتم و هیچکس رو ندارم کمکم

ولی اصلا به فکر پرستار و حتی مهد هم نیستم البته تا سه سال و نیمگی

بعد از عید که دخترم مستقل شد میزلرمش مهد 

بچه توی این سن دچار اضطراب جدایی میشه به مادرش خیلی وابستس 

من از همه چیز گذشتم ولی فقطچند ماه مونده تا دوباره مثل قبل به خواسته هام و هدفهام برسم

خیلی سخته بچه داری کلا

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
عزیزکم بهتره پرستار نگیری چون اون طفل معصوم زبون بستس معلوم نیس پرستار میاد چجوری نگهداری میکنه ما ا ...

عزیزم منم از همینا میترسم 

اما راه حل دیگه ای وجود نداره 

منم مث شما توغربتم و هیچکس رو ندارم کمکم ولی اصلا به فکر پرستار و حتی مهد هم نیستم البته تا سه سال ...

یدونه می خوای فقط؟  

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بخاطر خودت می گم اگه کار دولتی هم داشته باشی تا ۹ماه بهت مرخصی می دن پرستارهم بتونی با وجدانش رو پید ...

عزیزم من ایران نیستم 

و نمیتونم کار نکنم

خودمم از همینا میترسم 

سلام خانما

ما یه مدته فروش انلاین لباس بچگونه داریم، با سود کم کار میکنیم، لطفا به پیج و کانالمون سر بزنین، لباسامون وارداتیه، بادی و سرهمی و بلوز شلوار و ... بادی هامون ۷۶تومن...

alijenab_baby پیج اینستا

alijenabbaby@ هم کانال ایتامون