2777
2789
عنوان

چجور شوهرتون رو راهنمایی میکنید

128 بازدید | 7 پست

دوست دارم یکی باشم که واسه شوهرم برنامه بریزم و پولی داشته باشیم بگم ک اینکار کنیم یا اونکار کنیم

دوست دارم راهنمای شوهرم باشم چیکار کنم؟

چجوری در هر زمینه مشاورش باشم؟

چون خودش همین رو ازم میخاد

به همین راحتی که تاپیک زدی و گفتی دقیقا خیلی راحت میگم فلان کار رو کنیم بهتر

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه شوهرت باید شخصیت راهنما پذیری داشته باشه 

بعد خودت شخصیت راهنما کننده ای داسته باشی 

یعنی همه چیو جلو جلو تشخیص بدی و تجاربم زیاد داشتا باشی 

یه عالمه اطلاعات از وام و طلا خریدن و.... 

اونوقت که همسرت هیچ خانواده همسرتم راهنمایی میکنی 

بعدم باید بلد باشی راهنماییتو چجوری با داستان و توضیح و زبون نرم بگی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از کتاب و مقاله و صوت هایی که دراین مورده کمک بگیر،خیلی کارها با ترفندهای روانشناسی به راحتی و با تاثیر بیشتر انجام میشه

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

اول خودت درآمد داشته باش فکرت مستقل باشه حساب کتابت هم اوکی میشه میتونین با همفکری هم برنامه ریزی کنین خیلی خوبه ک زن استقلال مالی داشته باشه حتما نه اینکه بخاطر طلاق و این قضایا در کل وابستگی مالی نداشته باشی خوبه به نظرم مجردا هم بجای اینکه از اول مستقل بار بیان از باباشون طلبکار نمیشن من هرجوری فکر کردم ک اگه چنتا بچه داشته باشم چجوری عدالت رعایت کنم ک هیچکدوم ناراحت نشن به این نتیجه رسیدم ک بچه هامو از کوچیکی مستقل بار بیارم همه کاراشو خودش انجام بده بزرگ ک شد شغل حتی خونه زندگی جدا داشته باشه سرمایه برای کارش هم بخواد حمایت میکنیم ولی اگه از اول هرچی بخواد تهیه کنی بزرگ بشه پرتوقع تر میشه خودم از وقتی درآمد دارم به این نتیجه رسیدم و شوهرمم خیلی باهام همفکر تر شده از لحاظ مالی و عاطفی خیلی بهم نزدیک تر شدیم زن اگه درآمد داشته باشه واس روحیه خودش خوبه نباید خودشو دست بالا بگیره در کنار هم زندگی ساختن خیلی بهتر از تنهاییه