2777
2789

سلام

8 هفته هستم خونریزی کردم هنوز سونو قلب هم نرفتم و از هیچی مطمئن نیستم فعلا استراحت مطلقم

کسیو هم خبر دار نکردم چون هنو مطمئن نبودم 

امروز شوهرم نمی‌خواست بخاطر من بره شهرستان خونه باباش برای عرض تبریک می‌خواستیم تلفن کنیم اما اینقد اصرار کردن که مجبورا شوهرم تنها رف

امشب تو خلوتی خواهرشوهرم میگفت مادرم گریه میکرد چرا خونه ما نمیان پسرمو این حرفا بااینکه ما چن وقت پیش رفتیم

حالا هم که اصرار کرد چرا زنت نیومد شوهرم گفت 

حالا ناراحت شده چرا به ما نگفتین چرا خب مون نکردین

من فک میکردم بشنون چقد احوالم میپرسم میشن یا تبریک میگن حالا خود خواهرشوهر بزرگم 13 هفته بود به همه گف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من تا آزمایشش مثبت شد جد و‌اباد مارو سر درجا تبریک نگفتن گره زد بهم 

اخه گفتن چی حداقلم ادم میخواد بگه سه ماه بگذره بعد بگه ناراحت شدنم نداره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من قبل ازاینکه برم آزمایش گفتم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بنظرم بهتره بعد سونو ان تی ادم بگه

خیلی ناراحتم مردم تا میشنون یکی مریضه حالو احوال میپرسن یا یکی حاملس تبریک میگن اونوقت اینا اینجور زدن تو برجکم و هیچی هم حالیشون نیس که طرف شاید حق داشته نگغته

شوهره دهن لقم هفته شیش بعد مثبت شدن آزمایش ب مامانش گفت و قرارشد تا ان تی به کسی نگن و ازاونجایی ک شوهرم خصلت ایشونو ب ارث برده اونم همون روز ب برادر شوهرم گف لذا همه فهمیدن  

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡