2777
2789
عنوان

جوابش چی بود بنظرتون؟

91 بازدید | 10 پست

تو جمع خانوما بودیم،بعددحرف ازین بود که مردا تو جمع با خانوماشون دل و قلوه میدن بعد من و دختر ابجیم گفتیم شوهرامون خوششون نمیاد میگن هرچیزی جای خودشو داره...بعد زن داداشم به ما گفت خودتونو با همین حرفا آروم کنین..... از حرفش ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم.نظر شما چیه جوابش چی بود بنظرتون؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

میگفتی اینا نشونه خوشبختی نیست 

یا ما برای نشون دادن شواف نمیکنیم 

میگفتی ک اتفاقا کسایی ک زیاد اینکارارو میکنن کمبود توجه دارن یا توی خلوت چیزی بهشون نمیرسه

درحال ساخت ....:)

میگفتی گند همون دل و قلوه بعدها در اومده برای همین ما ترجیح میدیم تو خلوت اینکارارو بکنیم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی اینا نشونه خوشبختی نیست  یا ما برای نشون دادن شواف نمیکنیم

راستش خیلی بی ادبه من سعی میکنم اصلا جوابشو ندم.ولی میگم تا کی آخه

میگفتی گند همون دل و قلوه بعدها در اومده برای همین ما ترجیح میدیم تو خلوت اینکارارو بکنیم

اصلا نمیشه جوابشو داد،چون حرف بدتری میزنه

اصلا نمیشه جوابشو داد،چون حرف بدتری میزنه

خب پس دفعه های بعد زل بزن تو چشاش پوزخند بهش بزن 

از صدتا فحش براش بدتره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

داداشی ک پر شده قهر کنه میخوای چکار مگ بچه ای ک داداش بخوای فوقش یه مدت قهر میکنه

چیکار کنم آخه داداشمو که دوسش دارم،ولی واقعا تا کی

خب پس دفعه های بعد زل بزن تو چشاش پوزخند بهش بزن  از صدتا فحش براش بدتره

اینم خوبه، میگم باهاش دهن به دهن نذارم،خیلی بی ادبه، بااینکه ۱۵ ساله تو خونه دربست مامانم میشینه ولی انگار طلبشو میخواد، یه داداشم دارم پولدار خانومشم سید هست،بخدا اونقدر دوستمون داره اونقدر مهربونه خدا میدونه