2777
2789
عنوان

ستریزین دربارداری

136 بازدید | 23 پست

بچه ها من حساسیت شدید و‌خارش بدن گرفتم شنیدم ستریزین مشکل نداره حالا خوردم شما استفاده کردین بخورم نخورم؟ فعلا به دکترمم دسترسی ندارم

حتی قرص سرناخوردگی رو جنین تاثیر داره اشنا ما خورد پلک بچه افتاده بود به دنیا امد نکنید 

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر به تو بارداری به دوست من داد

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
حتی قرص سرناخوردگی رو جنین تاثیر داره اشنا ما خورد پلک بچه افتاده بود به دنیا امد نکنید 

یعنی چی ؟ درست نشد دیگه؟؟

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
خاک توسرم .خدامیدونه چقققداذیت میشم زخم میشه و خونی

خوردی توکل به خدا شانسی اگه میتونی شیر یا ماست برن به بدنت از این روشای محلی استفاده کن 

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
بچش مشکلی نداره الان که به دنبا اومده؟

دو ماهشه هنوز به دنیا نیومده آنفولانزا گرفته هنوزم خوب نشده

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نمیدونی چندماهگی خورد چقد خورد یا تصلا به اون قرص ربط داشته یا نه؟

عزیزم قرص ها مواد شیمیایی دارن تو هر غذای بخوری رو جنین تاثیر داره اما یه چیز صد در صدی نیست اگه بود دکترا نمیگفتن بخورید اما هست و خطرناک بهتر نخوری الا استرس نداشته باش اون زیاد خورده بود اگه یکی بیشتر نخوردی اشکال نداره بعدم از روشای گیاهی استفاده کن ...