2777
2789

با پسراشون جمع میشن همشون یه سالن ورزشی ساعتی کرایه میکنن  کرایه یک ساعت ونیم میشه85تومن

ک البته ازین مقدار15تومنش  میره برا کرایه توپ

پسرم14سالشه همه شونو روزای تعطیل جمع میکنه ب تک تکشون زنگ میزنه ک بیایین ک فلان ساعت کرایه کردم همسرم و برادرشوهرم و پسرخاله شوهرم و بچش هم هستن 

کلا یه ده تایی ماشین میشن میرن 

ازونجایی ک پسرم همیشه ردیف میکنه، هرنفر ده تومن باید قانونی بدن به پسرم، درواقع پسرم مادر حساب میشه، ولی چ فایده... مثلا اگه پونزده نفر باشن فقط پنج نفرشون پول میدن 

بقیه هیچی

بعد پسرم میاد خونه میگه مامان صاحب باشگاه شماره حساب داده 85بزن کارتش 

😐الان شش ماهه وضع همینه و هردفه من خیلی عصبانی میشم و داد و دعوا میکنم ب همسرو پسرم ک خواهشا  مادرحساب نشید اینا بدحسابن 

(والا وضع مالی ما متوسط هست و هنوز خونمون کامل نساختیم کلی گرفتاری داریم درصورتی ک همشون وضع مالیشون عالیه) 

واقعا موندم چرا این پدرو پسر قدرت اینو ندارن ک دُنگ بقیه رو بگیرن

خیلی این موضوع رو مخم رژه میره

راهی، نظری، فکری پیش پام بذارید تا اینا لااقل قید مادرحساب شدن رو بزنن؟!!!!  

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

عیبی نداره همینکه ورزش سالمی دارن خداروشکر برا روحیشونم عالیه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ارزونه خدایی ولی خب  هردفه بخای کرایه ی بقیه رو هم حساب کنی خدایی زوره 

میدونم مبلغی نیست خیلیم شاد میشن و میخندن و بهشون خوش میگذره ولی متاسفانه همشون بدحسابن چه مردا چ زناشون 

من خودم خیاطم یه مانتو ک براخانماشون میدوزم باید فاتحه پولتو بخونی دیگه بعداز سه ماه چهار ماه دستمزد میدن اونم با کلی زنگ زدن و اینا...بازمن روم میشه حقمو بگیرم همسرم و پسرم خیلی غرور دارن 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
شوهر من باشه دنگ همه رو میده عین بچه ها باید مواظب باشم تو مسائل مالی خرابکاری نکنه

واسه همینه ک پیامک حقوق همسرم به گوشی من میاد

وحتی یارانه

چون ک ولخرجه

هرچی کارت دستشه پیامک برداشت وواریزش ب گوشیم میاد

میترسم پسرامم همینجوری پول خراب کن بشن 😪

مادرحساب یعنی مادر تمام حسابا 🤣