2777
2789
عنوان

تجرد قطعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 37 پست

تو فامیل یه خانمی بود،همه خواستگاراشو رد کرد.الان با ۵۲ سال سن ازدواج کرده،چون قبل ازدواج یه عملی داشت،کسی رو نداشت مراقبت کنه ازش..تازه فهمید تنهایی تا یه جایی خوبه،،بالاخره هرکسی یه همزبون میخواد..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم دلم نمیخوااست کسی شریک بدبختی و بی پولی من بشه تا این که تو سن ۲۹ سالگی  رفتم سرکار پ ...

البته ببخشید شاید الان بگید مجردی خوبه اما آخرش نیاز به یه همدم داری اشتباه نکن ان شاالله کیس مناسب شما هم پیدا میشه

من چهل سالم ولی بازهم اگر امیدی هست نادامید نشو ولی نن دیگه امیدی ندارم

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان
مشکلی نیست هرجور که دوست داری زندگی کن

این هرجور دوست داری نیست یک انتخاب از سر اجبار  چون انتخابی وجود نداره . ببنید یک دختر خیلی شرایط میخواد برای ازدواج واقعا بنظر شما کسی خونه پدریش کلنگی باشه  شکل خونه قدیمی داشته باشه  خواستگار هم داره من الان ۳۵ دارم سرکار میرم قیافه ام خوبه  اما خواستگاری نیست جدیدا  از یکی خوشم اومد اونم نشد . واقعا نمیدونم حس میکنم خیلی چیزها تو دنیا برای بعضی ها ممنوعه تازه بعد ازدواج هم کلی مشکل هست

این هرجور دوست داری نیست یک انتخاب از سر اجبار  چون انتخابی وجود نداره . ببنید یک دختر خیلی شرا ...

بعضی وقتا نمیشه 

سخت نگیر

به معرفی کسی بسپاری نمیشه؟

به نظر من کسی که برلی خونه س کلنگی خواستارت نمیشه خب ازدواج بدهاش چه فایده ای داره گلم

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
البته ببخشید شاید الان بگید مجردی خوبه اما آخرش نیاز به یه همدم داری اشتباه نکن ان شاالله کیس مناسب ...

دخترها بخوان ازدواج کنن خیلی شرایط میخوان یکیش اینه که خونه شون باید لوکس باشه تا خواستگار بپسنده  حالا حتی اگر از قبل با پسره هم دوست بوده باشه و چ میدونم عاشق هم باشن

اگر تجرد همراه  استقلال مالی و روحی موفقیت های اجتماعی و گروه معاشرتی دوستا و اینا باشه و همراهی یه پارتنر مناسب مشکلی پیش نمیاره اونم اگر انتخابی باشه نه اجباری در غیر این صورت فرسایشیه چون از یه جایی به بعد حس میکنی دغدغه تو با آدمای اطرافت دوستات  متفاوته  بعدشم انسان کلا از یه جایی دوست داره یه پناهی روی زمین بین همه بالا پایین های جهان غیر قابل پیش بینی برای خودش داشته باشه بازم انتخاب و دیدگاه آدما متفاوته عزیزم 

دخترها بخوان ازدواج کنن خیلی شرایط میخوان یکیش اینه که خونه شون باید لوکس باشه تا خواستگار بپسنده &n ...

اگه خواستگار دختر رو بخواد اصلا نباید خونه پدری و شغل پدر دختر براش مهم باشه کسایی که دنبال اینها هستند خواستگار نیستند لاشخورند

زندگی تو ایران خیلی سخته  اکثرا جهاز میخوان دختر باید از یه خانواده ای باشه که هیچ مشکلی نداشته باشه همه چیزش اوکی باشه تازه شاید خواستگار بپسنده من میخوام صد سال نپسنده  براهمین خودم رفتم سرکار باوجود تمام مشکلاتی که دارم تو زندگیم  می جنگم. 

حرفم اینه زندگی برای دخترهایی مثل من تو ایران با فرهنگ غنی مردمش تا یه کسی همه چیزش اوکی نباشه حتی نگاه شم نمیکنند خیلی سخته .از یه جایی به بعد دیگه هیچی دلت نمیخواد .

اگه خواستگار دختر رو بخواد اصلا نباید خونه پدری و شغل پدر دختر براش مهم باشه کسایی که دنبال اینها هس ...

۳۵ سالمه خیلی چیزها دیدم  این لاشخورهایی که میگی حداقل ۹۹ درصد مردم رو تشکیل میدن اینجور نیست که شما میگی

۳۵ سالمه خیلی چیزها دیدم  این لاشخورهایی که میگی حداقل ۹۹ درصد مردم رو تشکیل میدن اینجور نیست ک ...

خونه ما لوکس،خودم مدرک دکتری دارم و دو شغل با پرستیژ. زیبایی هم واقعا تعریف از خود نباشه زیبا و ورزشکارم .موسیقی کار میکنم و خانواده خوبی دارم .سی سالمه هیچ کس نمیاد خواستگازیم.پس ازدواج به این چیزا نیست عزیز دلم