2777
2789
عنوان

سردرگمی

82 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبین ؟ از همین الان بگم داستانی که می خوام تعریف کنم طولانی هستش پس اگر حال و حوصله ندارین می تونین تشریف ببرین اما ازتون خواهش میکنم داستان من رو بخونین و نظرتون رو بگین چون نظرات شما برای من خیلی با ارزش و مهم هستش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این داستان برمیگرده به ۲ سال پیش زمانی که من یه دختر ۱۳ ساله بودم که از طریق دوستم مهلا با شخصی به اسم بهنام آشنا شدم بهنام پسری ۱۷ بود که مادرش مریض بود و درگیر سرطان و دیابت بود و باباشم همیشه با مامانش بحث و دعوا داشت بهنام به خاطر اینکه باباش سرکار نمیرفت و خرج خانواده رو در نمیاورد ترک تحصیل کرد و خودش مشغول به کار شد  من و بهنام از اول باهم مثل دو تا دوست و رفیق بودیم و هیچ رابطه ی احساسی بین مون شکل نگرفته بود کم کم فهمیدم دوستش دارم برام با بقیه فرق داشت بهش وابسته شدم و بهش ابراز علاقه کردم اونم گفت احساسات مون متقابله و رل زدیم

بعد از یه مدت رفتارای بهنام تغییر کرد و کمتر بهم توجه میکرد و کمتر باهام وقت می گذروند علت این بی توجهی ها رو ازش پرسیدم اما فقط سکوت کرد اما یه روز بهم گفت مامانم مریضه و دکترا جوابش کردن و امیدی بهش نیست

دوستای من همیشه بهم میگفتن بهنام یه روز بهت خیانت میکنه و میره منم برای اینکه پوزه شون رو به خاک بمالم با پیج فیک بهش پیام دادم و سعی کردم مخشو بزنم و نخو گرفت منم عصبی شدم و بهم ریختم و باهاش حرف زدم اما از خودش دفاع کرد و گفت من می دونستم یه نفر داره ایسگام میکنه ( اول چت هم گفته بود حس میکنم یکی داره اسکلم میکنه ) و گفت این خیانت محسوب نمیشه من بهت حق میدم که به خاطر بی توجهیم بزاری بری اما در این موضوع حقی نداری و اشتباه فکر میکنی و الانم میگه بیا یه مدت رل نباشیم بهم زمان بدیم  و دوست معمولی باشیم حالا به نظرتون من چیکار کنم‌ ؟ باهاش ادامه بدم یا کات کنم و بزارم بره

وقتی یه پسر میگه دیگه رل نباشیم یعنی دیگه نمیخوامت چقدر ما دخترا اخه ساده ایم و زود وابسته میشیم🥲

بعضی رفیقام میگن رابطه رو نمی خواد تموم کنه دنبال بهونه ست