2777
2789
عنوان

یهو یه حس عجیبی بهم دست میده

399 بازدید | 17 پست

سلام خانوما، 

گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بدونه اسم این حس چیه، 

بعضی وقتا تو یک موقعیتایی یکدفعه یه حس عجیبی میاد سراغم، یه چیزی مثل اینکه دلت مور مور بشه، 

یه چیزی رو شدیدا دلت بخواد که نمیدونی چیه... 

چجوری بگم، مثل دلتنگ شدن برای خاطراتی که هیچوقت نداشتی و دلت میخواست داشته باشی، 

بیشتر وقتی یه مدت تو جمع نبودم و میرم مهمونی... 

خیلی اذیتم میکنه، انگار دلم یهو یه چیزیو خیلی میخواد ولی نمیدونم اون چیه،نمیدونم گریه کنم؟ برم تو تنهایی؟ برگردم تو جمع؟ برم یه چیز خوشمزه بخورم؟؟! 

نمیفهمم چی کار کنم که از بین بره، 

کسی میدونه اسم این حالت چیه؟ 

شما تا حالا اینجوری شدین؟؟ 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

چند سالته 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچین حس هایی بهم دست میده مثلا بعضی وقتا دلم می خواد دعوا کنم داد بزنم یا حس میکنم باید یه کاری بکنم ولی نمیدونم چیکار چن دقیقه بیکار میشینم عذاب وجدان میگیرم یه چند باری هم رو پتو خون دیدم ولی هر چی دنبال خون تو پتو گشتم پیدا نکردم 

دچار دوگانگی یا یکنواختی میشی همش به روحیه و انگیزه خودت بستگی داره

یعنی چی دقیقا؟ 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
منم همچین حس هایی بهم دست میده مثلا بعضی وقتا دلم می خواد دعوا کنم داد بزنم یا حس میکنم باید یه کاری ...

چه عجیب! 

نه اینجوری نیست، مثل یک شوق شدید که یکدفعه ای میاد و نمیدونی باید چه واکنشی داشته باشی!! 

من خیلی این حس رو داشتم. هنوز نفهمیدم دقیقا چیه. رفیقام میگن نیاز به ازدواجه. بارها و بارها توی نت که سرچ کردم نوشته بود بخاطر کمبود انگیزه و استرس ناگهانیه. و سردرگمی و پوچیه. من فکر میکنم دلم برای خدا تنگ میشه. شاید هم بخاطر اینه که افسردگی دارم.

خواهرم میگه احتمالا یه چیزی هست که هنوز تجربه نکردم.

لطفا اگه فهمیدید منو تگ کنین.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
بین خوب و بد میمونی چیو انتخاب کنی چیکارکنی

نه میدونی یه فکر نیست، یه حسه، 

یهو مور مورم میشه، مثل اینکه تو یک ثانیه شدیییدا دلت یه خوراکی بخواد، یه شوق شدید که نمیدونی باید چی کارش کنی! 

من خیلی این حس رو داشتم. هنوز نفهمیدم دقیقا چیه. رفیقام میگن نیاز به ازدواجه. بارها و بارها توی نت ک ...

اره اینی که میگم به این توضیحای شما نزدیک تره... 

افسردگی نداری؟

نه خدا رو شکر... 

لطفا اگه کسی بعدا اومد تاپیکو خوند و میدونست جواب بده، ممنون از همگی🌼🌷

اره اینی که میگم به این توضیحای شما نزدیک تره... 

فکر کنم هنوز دانشمندا اینو کشف نکردن😂 تا بخوان کشف کنن ما پیر شدیم😐

یه حدس دیگه ام اینه که شاید تله پاتی احساسات باشه. یا شاید تغییر ولتاژ بدن.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃