برا خامش توو نت گشتم خامه صبحانه فرم دادن و یکیم پنیر خامه ای ک فراستینگ میگن فرم دادن
من دوتاشم خریدم ولی نمیدونم دوتاشم میشه باهم فرم داد یا ن
کسی اطلاعی داره
ممنونم بابت راهنماییاتون
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
خامه صبحانه جدا باید فرم بدی میشه خامه کیک پنیرخامه ای ک فرم میدن میشه کرم پنیری مث کیک هویج اینا م ...
♥️🙏🏻
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول خامه صبحانه رو فرم بده باید بذاری فریزر بخون تو نت چطوریه باید با پودر قند مخلوط کنی و چند مرحله بذاری فریزر بعد که فرم دادی با پنیر خامه ای مخلوط کن بهتر بود خامه قنادی میگرفتی
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
اول خامه صبحانه رو فرم بده باید بذاری فریزر بخون تو نت چطوریه باید با پودر قند مخلوط کنی و چند مرحله ...
چند باری خریدم و استفاده کردم
قصدم کلا کرم پنیری بود ولی گفتم ی خامه هم بخرم
الانم توو فریزر هس میدونم طرز تهیشو
یعنی بعد اینکه خامه فرم گرف میتونم پنیرو اضافه کنم بهش؟
بله بعد فرم گرفتن خامه اضافه کن من یک بار برای ناپلئونی و نون خامه ای درست کردم خیلی خوشمزه شده بود ...
من توو نت دیدم پنیر خامه ای ویلی کاله رو استفاده میکنن از اون گرفتم
میشه بنظرت؟