2777
2789
عنوان

شما با این آدم سم چیکار می کنید؟

708 بازدید | 44 پست

کسی که بهتون آسیب روحی زده باشه و شما بی حرف ترکش کنید

مجدد سراغتون رو بگیره که چرا

باز سکوت می کنید

یا دلایلتون رو بهش گوشزد می کنید

یا در قالب طعنه و خنده حرفتون رو میگید؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هیچ وقت آدم ها رو تو استیصال الان این چشه ، چیکار کردم نزار

بالغ باش حرف هات رو بزن یا درستش می کنه یا همه چی تموم میشه 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
از نظر روانشناسی میگن جرات داشته باش ،حرفت رو بزن بدون ناراحتی ،بغض،عصبانیت

ارزشش رو داره بگم؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ببین هیچ وقت آدم ها رو تو استیصال الان این چشه ، چیکار کردم نزار بالغ باش حرف هات رو بزن یا درستش م ...

حتی اگه مطمئن باشی این آدم درست نمیشه؟

اول میرینم به هیکلش بعدشم سکوت میکنم اگ هم خیلی خواست پیگیر باشه از همه جا بلاکش میکنم

گیر کردم واقعا

حتی اگه مطمئن باشی این آدم درست نمیشه؟

حتی اگه مطمئن باشی این آدم درست نمیشه!!!!

تو حرفت رو بزن که فردا پیش وجدان خودت حداقل شرمنده نباشی

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
حتی اگه مطمئن باشی این آدم درست نمیشه!!!! تو حرفت رو بزن که فردا پیش وجدان خودت حداقل شرمنده نباشی

وجدان!! 

این آدم همه رو ب عنوان ی ابزار میبینه

مطمئن باش توضیح منم براش اهمیتی نداره

کسی ک دوست داشته باشه بهت ضربه نمیزنه 

آدما نا خواسته گاهی اوقات یه کارایی می کنند که ما رو ناراحت می کنه 

مهم بعدشه 

بعدش که فهمیدن دل شکستن 

حاضرن جبران کنند ؟؟؟

اینجا مشخص می شه دوستت دارند یا نه