2777
2789

تو تایپکام گفتم که چقد خانواده شوهرم جاریمو تحویل میگیرن و اونم سرش گیج میره و هیچ جبرانی در مقابل رفتار اینا نمیکنه که هیچ بدتر بی احترامیم میکنه ولی اینا هی باز احترام میکنن

و چند روز پیش جلوی اونا به ما بی محلی کرد ولی اونا هیچ دفاعی از منو شوهرم نکردن 

منم باهاشون قهر کردم و گفتم بهشون گفتم که وقتی جواب اونو نمیدین بدتر هی احترامم میکنین بهش ینی به ما اهمیت نمیدین دیگه 

منم قهرم زنگ میزنن جواب نمیدم

الان خواهرشوهرم زنگ زد به شوهرم که از ما ناراحت نباشین ما نمیتونیم چیزی بگیم به اون چون شوهرش پشتشه فلان🙄

منم به شوهرم گفتم پس برن عروسشونم همون باشه اونو که انقد دوس دارن 

خواسته ات غیر منطقی عزیزم برای خانواده همسرت هم شما عروسی هم جاریت اگه جاریت ماری می کنه یا حرفی میزنه خودت باید برخورد کنی نه انتظار یار کشی داشته باشی تا ازت دفاع کنن بدون خانواده ی خوبی هستن که زنگ میزنن دلجویی می کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت زبون نداری از خودت دفاع کنی بعد انتظار داری بقیه جورتونو بکشن؟؟

میخواستم پیام بدم بهش شوهرم نزاشت🙄

ولی خب به اونام باید برمیخوره دیگه بلاخره 

خواسته ات غیر منطقی عزیزم برای خانواده همسرت هم شما عروسی هم جاریت اگه جاریت ماری می کنه یا حرفی میز ...

خب اگه منم عروسم ازم دفاع میکردن اخه بع من اومدنی زبون داشتن ولی الان برا این زبون نداره🙄

خب اگه منم عروسم ازم دفاع میکردن اخه بع من اومدنی زبون داشتن ولی الان برا این زبون نداره🙄

نه ربطی نداره الان بحث بین دو جاری خانواده همسرت درسترین کار ممکن رو می کنن اینو می گم فکر نکن که طرفدار خانواده شوهرم نه به خدا من الان شش ماه حامله ام یکیشون زنگ نزدن حالمو بپرسن انقدر دلم پر اما سر جریان شما منطقی دارم به جریان نگاه می کنم

نه ربطی نداره الان بحث بین دو جاری خانواده همسرت درسترین کار ممکن رو می کنن اینو می گم فکر نکن که طر ...

اخه نمیدونی که چقد به این بها دادن اینم هوا برش داشته هر رفتاری دوس داره میکنه 

من حرفم به این میاد میگم خب اینا انقد اینو هار کردن اگه یکم از خودشون اقتدار نشون میدادن به خودش اجازه این کارارو نمیداد

خودشم من وقتی تازه عروس بودم سر هر چیزی پدرشوهرم مادرشوهرم میومدن هر چی از دهنشون در میومد بمن میگفتن بعد الان به این که میرسه لالن

اخه نمیدونی که چقد به این بها دادن اینم هوا برش داشته هر رفتاری دوس داره میکنه  من حرفم به این ...

کاملا درکت می کنم به نظرم این اقتدارو خودت داشته باش طوری برخورد کن که جرات نکنن بد برخورد کنن چه خانواده شوهر چه جاری این که نشون میدی ازم دفاع کنید یه جوری نقطه ضعفه یه جوری انگار داری خودتو کوچیک می کنی از این به بعد هر چی شد همون موقع جواب بده

کاملا درکت می کنم به نظرم این اقتدارو خودت داشته باش طوری برخورد کن که جرات نکنن بد برخورد کنن چه خا ...

یه جورایی رفتار جاریم برام مهم نیس اینکه اینا عین خیالشون نیس حرصمو در میاره وگرنه من جواب جاریمو خیلی خوب میتونم بدم