2777
2789
عنوان

شیرخشک نان ar

3652 بازدید | 4 پست

سلام، خانم ها دختر من رفلاکس داره حدود 2 ماه ببلاک ar دادم ک مدفوعش آبکی شده بود دکتر گفت عوض کنم الان نان ar میدم خیلی مدفوعش کم شده و همچنان آبکی یک هفتس ک نان بهش میدم هنوز مدفوعش درست نشده درضمن تیره و بدبو هم شده نمیدونم از شیره یا قطره آهن کسی تجربه ای داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنیar ندم دنبال تروویتال ar هستم شنیدم خوبه

بهتره با دکترش مشورت کنی،آخه میدونی چیه برای درمان اسهال آبکی و استفراغ مکرر ال اف عالیه ،من که جواب گرفتم، بچه من اسهال آب بود فقط،بیمارستان بستری بود حتی،آل اف خورد خداروشکر خوب شد،۴ماه خورد،الان دوباره معمولی داره میخوره،استفراغ دیگه نمیکرد،الان با شیر معمولی روزی یبار میکنه استفراغ، 

بهتره با دکترش مشورت کنی،آخه میدونی چیه برای درمان اسهال آبکی و استفراغ مکرر ال اف عالیه ،من که جواب ...

نه اسهال نداره دختر من فقط نسبت به قبل ک آپتامیل میدادم آبکی شده استفراغ هم نداره اصلا دکتر گفت ar بدم