2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای روشن در بارداری

322 بازدید | 11 پست

سلام 

من الان هفته ۹ هستم از ۱۰ روز پیش تا الان لکه بینیم شروع شده ۶ تا آمپول زدم و روزی ۳ تا شیاف کم شده خیلی حتی گاهی چندین ساعت هیچ لکه ای نیست ولی باز دوباره شروع میشه رنگشم قهوه ای خیلی روشن در حجم کم

۶ روز پیش سونو دادم حال جنین خوب بود

کسی تجربه داشته اینطور ؟

تا کی طول کشیده لکه بینیتون و چه کارهایی انجام دادین؟

منم لکه هام خیلی روشن بود 

شیاف و دوفاستون استفاده میکردم و استراحت مطلق من هماتوم داشتم 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

قهوه ای باشه مشکلی نی بعضیها تا اخر بارداری دارن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار که 

استراحت نسبی 

توالت فرنگی 

رابطه ممنوع 

دارو سر وقت 

حمام زیر ده دقیقه اب ولرم نه داغ 

نشستن زیاد و راه رفتن زیاد ممنوع

پله ممنوع

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
آره قهوه ای روشنه  دکتر میگه جای جنین خوبه و خودشم خوبه ولی تهدید به سقطی این نگرانم میکنه&nbs ...

هیچی نمیشه بیشترمون تجربه کردیم نگران نباش

عزیزم چقدر طول کشیدن لکه هات؟ من هماتوم ندارم ولی لکه بینی هست 🥲

عزیزم من هفته ۱۲قطع شد فقط استراحت کن 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
امیدوارم بارداری و زایمان خوب داشته باشی عزیزم 😘 ممنونم از راهنماییت ❤

همچنین شما گلم