2777
2789

به این آشنامون۲سال پیش۵ م تومن نیازداشتن دادم ویسال بیشترطول کشیدتاهمونوبدن

حالاکه اونایکم وضعشون خوب شده

من گفتم ۹۰ تومن بریزیدتوحسابم که منم بتونم قرعه کشی ثبت نام کنم

چون میدونم بیشترازایناتوحسابشون پول هست که هیچکارنمیخوان باهاش انجام بدن...

بعدگفتن باشه فقط توداری بقیش روبدی اگه به اسمت دراومد؟

گفتم نه حواله اش رومیفروشم سریع۹۰ تومن شمارومیدم بایه شیرینی

بعدگفتن نه۹۰ تومنمون روبرمیداریم باقی سود نصف نصف

یعنی اگه حواله۲۰۰ خریدن ۱۰۰ من ۱۰۰ اونا🙂

آخه خیلی زیاده دیگه من گفتم شیرینی نهایت۲۰ ۳۰ تومن

نظرتون؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

فک نمیکنی خودت زیادداری زرنگ بازی درمیاری؟؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

پول داشته باشن. نباید انتظار داشته باشین این مبلغو بدن به شما که. حرفشون منطقیه. پول از اونا، شانس از شما

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برایکساله هیچ کس ۲۰۰نمیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فک نمیکنی خودت زیادداری زرنگ بازی درمیاری؟؟؟؟

آخه فکرکنن قرض دارن میدن.

مگه واسه قرص بایداینقدرپول بگیری ازطرف

نزول کنی یعنی؟

اونم وقتی قبلابهش قرض دادی بهش گفتی۶ ماهه بده رفته یسال بعدداده!

میکاپ آرتیست مشهد_mua

پول داشته باشن. نباید انتظار داشته باشین این مبلغو بدن به شما که. حرفشون منطقیه. پول از اونا، شانس ا ...

چطورزمانیکه من قرض دادم بهشون این نبود..

اونم وقتی پولموبه موقع ندادن یسال بعددادن!

خوبه آدم یکم معرفت داشته باشه!

تازه من نمیخوام یسال بعدپولوبدم که نهایتش یه هفته دیگه برگردوندم واونااون۹۰ تومنواصلانیازندارن

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خب ۹۰ تومن هم پول زیادیه حق دارن

یه هفته توحساب من باشه بعدبهشون برگردونم خیلی کارخاصیه؟اونم وقتی به اون پول نیازندارن؟

اونم زمانیکه واسه۵ تومن مونده بودن بهشون دادم ولی گفتن۶ ماه دیگه میدم رفتن۱ سال دیگه دادن!

میکاپ آرتیست مشهد_mua

الان توخریدای ایران خودرو که ۴ تاماشین آشغالی گذاشته هیچ کدوم حوالش ۲۰۰ نیست عزیزم نهایت ۱۰۰، ۱۱۰،

نه عزیزم قبلاحواله انجام دادم براکسی بیشتراز۲۰۰ تومنه.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

اصلاخوندی؟چی میگی شما

بله گفتم ازشماکسی حواله یکساله رو۲۰۰نمیخره   فوقش درحدهمون ۶۰تومن میخره که شما۳۰قصدداریدبدیدبعنوان شیرینی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی که اصلانمیخوادببینه حق باکیه فقط چون عنوان تاپیک بااستیکررودیده نظرمیده توقع بیشترازاین ندارم ازش...

ببین توزمانیکه یکی واسه هزازتومن مونده باشه وتوتمام دارایت۵ ۶ م تومن باشه وبدی بهشون بدون هیچ شرط وشروطی وبگی۶ ماه دیگه نهایت بدین ولی بره یسال دیگه بده وباخنده بگه حالامگه میخواستی چکارکنی!

والان پول داشته باشه وتوهم بگی یه هفته ای بهت پس میدم حتی شده طلاهام رومیفروشم میدم ولی بگه نه باید۵۰ ۵۰ باشه همه چی ته بی معرفتیه که گذشتت یادت بره...

حالاهم اگه ازنظرتون زرنگ بازی سکوت یعنی همون😊.

میکاپ آرتیست مشهد_mua