2777
2789
عنوان

برای سرما خوردگی چی خوبه

44 بازدید | 10 پست

مامانم سرده شده بیرون بودیم سرما خورده 

برای شام سوپ گذاشتم 

آب نمک دادم قرقره کنه 

آبلیمو عسل دادم 

پرتقال دادم 

قرص سرما خوردگی 

یک ساعته میگه سرما خوردم سرم چشمم گلوم درد میاد 

گل گاو زبان خوبه بهش بدم ؟

دمنوش به هم دارم 

چی بدم بخوره خوبه لطفاً کمکم کنید ممنون

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شستشوی سینوسها با آبی که جوشیده شده و نمک اضافه شده

چجوریی یعنی صورتش بشوره؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

دمنوش اویشن  آب پرتقال  قطره منتول از داروخانه بخر بده بماله رو دیشونیش

به آویشن حساسیت داره 

پنیرک دارم اون خوبه دمنوش درست کنم بدم بهش 

دمنوش بابونه ام دارم

چجوریی یعنی صورتش بشوره؟

آب بذار بجوشه بعد بذار به دمای بدن برسه بعد حدود نیم لیتر از اب رو با کمی نمک حدود یک قاشق قاطی کن از یه طرف سوراخ بینی بریز از طرف دیگه خارج بشه تا فردا تمام گلودرد خوب میشه

به آویشن حساسیت داره  پنیرک دارم اون خوبه دمنوش درست کنم بدم بهش  دمنوش بابونه ام دارم

راستش اونایی که گفتید رو اطلاع ندارم 

ببین ابجوش ساده با ی ذره نبات هم عالیه 

مدام مایعات بخوره 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
راستش اونایی که گفتید رو اطلاع ندارم  ببین ابجوش ساده با ی ذره نبات هم عالیه  مدام مایعا ...

ممنون از کمکتون

آب بذار بجوشه بعد بذار به دمای بدن برسه بعد حدود نیم لیتر از اب رو با کمی نمک حدود یک قاشق قاطی کن ا ...

خیلی ممنونم از کمکتون

ممنون از کمکتون

خواهش میکنم 

ببین اگه گلو درد و سرفه دارن ،، شربت ( برون کلد ) از داروخانه بخر براشون عاااااااااااالیه 

همینجا ب یکی دیگه از کاربرا هم معرفی کردم ، خیلی خیلیییی راضی بود 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خواهش میکنم  ببین اگه گلو درد و سرفه دارن ،، شربت ( برون کلد ) از داروخانه بخر براشون عااااااا ...

باشه چشم حتما

بازم ممنونم از کمکتون