2777
2789
عنوان

دعانویسه بهم گف جن رفته تو بدنت!

| مشاهده متن کامل بحث + 4232 بازدید | 68 پست
گفت بهم گف سنگینه ۷۰۰ تا چهار قول  ۵۰ تا ایت الکرسی ۱۰ ارحمن  ۱۰ تا سوره جن  ۱۰ ت ...

این علایم جن زدگی هست بله با دفعش برطرف میشه حرز امام جواد رو بندازید گردنتون نمیاد پیشتون خیلی میترسن لز اون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من اینجوری ام  بعضی وقتا ازیت میشم  مثلا از خودم تو آینه نمی‌ترسم  شبا احساس م ...

مگ بقیه از خودشون تو اینه میترسن🙄

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

این چیزا واقعیت داره باید دعا نویست واست احضار بزنه خودش اگر کاربلد باشه راحت از جسمت بیرون میکشش و راحت میشی بگرد یه خوبشو پیدا کن مشکلتو حل کن

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️
گفت بهم گف سنگینه ۷۰۰ تا چهار قول  ۵۰ تا ایت الکرسی ۱۰ ارحمن  ۱۰ تا سوره جن  ۱۰ ت ...

برو پیش یه آدم مجرب بگو برات رقیه خوانی کنن اگه هم نشد دانلود کن از نت پلی کن همیشه تو خونه رقیه خوانی تکرار آیت‌الکرسی نترس

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

[QUOTE=272675936]این علایم جن زدگی هست بله با دفعش برطرف میشه حرز امام جواد رو بندازید گردنتون نمیاد پیشتون خیلی میتر ...[/QUOTEحرز کبیر امام جواد دعایی با متن بلند هست میتونید از کافی نت هم تهیه کنید 

🤕چه تاپیک وحشتناکی 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

این قنوت عالیه

چند روز انجام بدی میبینی که سمتت نمیان

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

منم تقریبا ۳ سال پیش شب ی دختر سفید پوش ک زل زده بود بهم دیدم بعدش زدم زیر خنده و گریه هامم قاطی خندم شد ساعت ۳ شب ب زور بالشو میگرفتن جلو دهنم صدام نره بیرون از بس بلند میخندیدم بعدش دیازپام دادن بهم و نفهمیدم چیشد.. از اونشب ب بعد صبا میدیدم ک قسمت هایی از بدنم کبوده انگاری یکی نیشگون گرفته کبوده کبود..ولی الان دیگه نمیبینم درحالی ک هموت گریه و خنده مونده تو وجودم و تو جمع یکی بهم زل بزنه اونجوری میشم دیگه همه فهمیدن ..دعانویسا هم همشون کلاه بردارن من خیلی رفتم کاری نتونستن بکنن

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...