2777
2789
عنوان

دعانویسه بهم گف جن رفته تو بدنت!

| مشاهده متن کامل بحث + 4232 بازدید | 68 پست
گفتی لز آئینه میترسیَ؟  شبها حس میکنی داری خفه میشی؟  چرا شبها فقط ؟

نمیدونم آره از آینه میترسم 

تو حموم که تنهایی میرم میترسم به اینه به خودم نگاه کنم 

شباهم که قرآن میزارم خیلی خیلی آروم و راحت میخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌸اللهم عجل لولیک الفرج العافیة النصر بحق زینب الکبری سلام الله علیها🌸

تاپیک مذهبی هست و سحر و جادو تو قرآن پ روایات معصومین اومده اینجا هم خیلی ها دچارش شدن اگه اعتقاد ندارید لطفا وارد نشید 🙏🌹

❤️ب دعانویس و فااالگیر ها مراجعه نکنید از خدا کمک بخوایید چون فقط اونه ک میتونه نجاتتون بده اول از همه جمع بندی صفحه ۱۴ تاپیک م رو بخونید و بعد مطالب از صفحه اول تا آخر بخونید مرتب تا سردرگم نشید چون مطالب هی آپدیت کردم 

اگر عکس ها واضح نیست روش بزنید واضح میاره 

برای سلامتی و فرج آقا دعا کنید و لطفا این لینک ک میذارم برای هر کسی ک می دونید مشکل ماورایی داره بفرستید❤️

یا حق 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9637303/سوره-شریفه-بقره-معجزه-قرآن-کریم

خدا با من است 🙌🌹

اینومشابهش من توی نزدیکامون دیده بودم بااین تفاوت که  ایشون حدودا10سال پیش آب گرم ریخته بودن دم درخت شدو اینکه اونقدرشدیدبودکه بعدهاکورشدند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

مامانم رفته بود ..یهو غش میکرد بعد به حال میومد خیلی بی خود می‌خندید و خیلی بی خود گریه میکرد همه اینا ۱۰ دقیقه میشد اصلا هم اعتقاد نداشتیم شوهرم دکتره مادرم رو همه جا برد پیش همه متخصص ها انواع آزمایش بعد یهو یکی گفت ببرین پیش فلان سید رفتیم اینو گفت دعا داد الان یک ساله مامانم آخ نگفته