2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد سر پول+عکس

758 بازدید | 23 پست

ما هردومون دانشجو هستیم  فعلا در مرحله دوستیم قصدمون جدیه و خونواده هامون میدونن و قرار خاستگاری اینا هم گذاشته شده ولی ب این فک میکنم ک چقد قراره بی پولی بکشیم خیلی دپرس میشم...دیروزم باهاش دعوا کردم ک تو پول نداری و اینا.. خیلی ناراحت شده از دستم..میگ لهم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول با دانسجو دوست نمیشدی مگه شرایطش نمیدونستی و وارد رابطه شدی؟

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

حق داره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

من تاحالا باشوهرمم سر پول دعوا نکردم که شخصیتش خرد نشه بعد چطور ت نامزدی تونستی بیپولیش و به روش بیاری طفلکو؟اگه فک میکردی نمیتونی با بی پولیش گنار بیای خب چرا قبولش کردی

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️

منبع درآمد نداره؟

کسی از نظر مالی قراره کمکتون کنه؟

تو این دوره زمونه از صفر شروع کردن بدون پشتوانه خیلی سخت ها اگه تحمل نداری ازدواج نکن،

اون بنده خداهم زجر نده

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

آبجیا کسی نمیخواد واسه امواتش قرآن بخونم😔واسه حاجت رواییتونم میخونم❤️الهی بحق مادرم زهرا(س) حاجت روابشید🌹

زیارت عاشورا. حدیث کسا. دعای توسل. دعای معراج

جزء خوانی قرآن و...حتی یکی دوتا سوره هم بخواین میخونم... الهی خدا دلتونو شادکنه🙏

بخدا نیاز مالی خیلی شدید دارم حتی شده ده هزار تومن... اگه خواستید خصوصی درخدمتم😔

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍