2777
2789

اونایی سریال ونزدی رو دیدن و دوست داشتن و دنیال سریالی شبیه ش هست میتونن سریال ماجراهای حراس انگیز سابرینا رو هم ببینم خیلی جالبه

بزارید کلی سریال و فیلم جالب معرفی کنم 

خاطرات خون آشام _ گیم آف ترونز _ فرندز _ عاشق کریسمس شدن _دنیای مردگان _ اتفاقات عجیب_ دو هفته برای زندگی_وینچنزو_ کروئلا _خانه ی دوشیزه پرگرین برای بچه های عجیب _مالیفسنت _ عاشقان ماه _ گودزیلا در برابر کونگ _درم رو بزن _ آلیس در سرزمین مرزی _ بازی مرکب _ما همه مرده ایم _ ترول _ هزار تو_ ددپول_ پسر جهنمی_ هابیت_ هری پاتر _ نارنیا_ چه کسی بر جهان حکمرانی میکند_ گرگ و میش _ هتل دلونا_ بی وقفه _ گابلین _ آخرین بازمانده از ما_ ارباب حلقه ها _ چند مایل تا بهشت _مسافران_تایتانیک_ کریسمس همسایه بغلی_دکتر استرنج در چند جهانی دیوانگی - ثور _ آواتار 2 _ جانوران شگفت انگیز2022 _بعد از آن _ آقای اشتباه _ رتودیل _ عطر عشق _ عشق اجاره ای _ پنج قدم فاصله _من پیش از تو_ افسانه ی دریای آبی_ زیبای حقیقی _ بخت پریشان _ سه آرزو برای سیندرلا _ شانگ چی و افسانه ی ده حلقه_ مولان _ پلنگ سیاه _ آلیتا فرشته ی جنگ _ افسانه ی روباه نه دم _ اهل جهنم 

اخرین بازمانده از ما رو قصد دارم دانلود کنم قشنگه؟

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌