2777
2789
عنوان

یعنی داییم پرید؟😂

370 بازدید | 11 پست

من رفته بودم باشگاه بعد زنگ زدم دایی کوچیکم بیاد دنبالم

بعد رفیقش که خواستگار من بود یه زمااانی با هم تکیه داده بودن به صندوق پول پچ میکردن😶

سریع پریدم توی ماشین بعد پسره و داییم هی پچ پچ میکردن🤔

سربسته حرف میزدن داییم می‌گفت خب حالا ملاک همون فلانی که خودت می‌دونی کیه چی هست؟

به نظرت قبول میکنه؟

بعد منو که گذاشتن دم در گفت کار دارم با میلاد (رفیقش)می‌خواییم بریم بیرون کار داریم

گفتم مگه قرار نبود منو ببری یه مقدار خرید ضروری دارم گفت این کاری که من دارم ایندمو معلوم می‌کنه مهم تر از خرید توعهههه🤨

نمی‌دونم چرا فضولیم گل کرد😂

منظورش با دختر بود؟

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تو چه کار و زندگی نداری

نه والا

بابا منتظرم برم برای عروسیش لباس بخرم😂😂😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
شما لری؟

آره گلم

اره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
شک نکن

اع برگشت توی حیاط صدای خنده هایش میاد😶

یا خدا کبکش خروس میخونه چنان میخنده🤔

اع پیچیده تر شد موضوع

اع برگشت توی حیاط صدای خنده هایش میاد😶 یا خدا کبکش خروس میخونه چنان میخنده🤔 اع پیچیده تر شد موضو ...

کیلیییی 

برو دنبال لباس😑😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

دوستان الان که بحثش شد با اجازه اسی، یک سوال،

دوستم خواستگار داشت که قرار بود پسره بره دختره رو ببینه در  محل کاره دختره .قرار بود یا مادر یا خواهرش رو هم همراه خودش  ببره.از قبل خواهرش رفته بود خواستگاری.

بعد این پسره با دوستش رفته بود ،دوستم خیلی ناراحت شد و یکی از علت های جواب منفیش همین بود.البته دوست پسره بیرون اتاق بوده نرفته داخل.

به نظرتون حق با دوست منه.