2777
2789

بیا همه با هم دعای فرج بخونیم برای ظهورش! وقتی بیاد تمام انرژی های منفی و به وجود آورنده های این انرژی ها از بین میرن

تویی که به وجود آقا اعتقاد داری، خوب میدونی که تا اون نیاد خبری از آرامش و آسایش نیست

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  من که خیلی وقته هر چی دعا میکنم مستجاب نمیشه  دیگه این چیزا رو کلا گذاشتم کنار

هنر اینکه تو سختیا توکلت به خدا باشه وگرنه تو آسایش و رفاه امید و توکل به خدا رو همه میتونن انجام بدن 

خدایا شکرت ❤🌱

سلام خوبین؟ چقد احتیاج داشتم به این دعا و این انرژی مثبت

ممنونم از استارتر 💖💖بچه ها ما مستاجریم و ده روز دگ موعد خونمونه و باید تخلیه کنیم ،توروخدا با دلای پاکتون دعا کنید یه خونه با مقدار پولمون پیدا بشه خیلی فکرم درگیره و جوش میزنیم ،خدا خیرتون بده و الهی همه مستاجرا طعم صاحبخونه بودنو بچشند💝

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدی؟ واقعا تعجب میکنم خوشحالی از اینکه ایران و خاورمیانه زندگی میکنی

آمریکا و اروپا خوبه؟

هنر اینکه تو سختیا توکلت به خدا باشه وگرنه تو آسایش و رفاه امید و توکل به خدا رو همه میتونن انجام بد ...

اصلا سختی ش مهم نیست برام چون آدم روزای سختم 

از این ناراحتم که خدا انگار نمیخواد منو بشنوه 

نه ایران و افغانستان خوبه😐

ایرانو افغانستان ربطی به هم ندارن، چون یکی توی شرایط جنگیه یکی نیست

ان شاءالله قسمتتون بشه برید آمریکا و اروپا و خاور میانه رو بذارید واسه اونایی که دوسش دارن! 

ایرانو افغانستان ربطی به هم ندارن، چون یکی توی شرایط جنگیه یکی نیست ان شاءالله قسمتتون بشه برید آمر ...

😂😂😂🤣چرا ربطی ندارن گل دوتاشونم جزو اولین کشوهای افسرده و غمگین جهانن و کشورهای جهان سومی و ...

😂😂😂🤣چرا ربطی ندارن گل دوتاشونم جزو اولین کشوهای افسرده و غمگین جهانن و کشورهای جهان سومی و ...

یه دوماه برو افغانستان تا دوزاریت بیافته

تا حالا شده بری دنبال تعریف جهان سوم یا جهان اول؟ اصلا میدونی تعریفش چیه؟ خخخخخ هیچ تعریفی نداره! حتی از دسته بندی هاش خندت میگیره! چندتا کشور دور هم جمع شدن این واژه هارو ساختن بعد توی هر جا که معیاره خوب بودنه اسم این چندتا رو به عنوان اولین کشورها می بینی و هرجا معیار بد بودنه اسم دشمنای اینارو به عنوان اولین ها می بینی! 

منابعی که دنبال میکنی رو معتبر تر کن و به چند سایت داخلیه غرب زده توجه نکن! طبق آماری که خودشون دادن بالاترین آمار مصرف قرص های ضد افسردگی مال آمریکاست دلبندم! تازه نه جنگی دارن نه تحریمن نه به قول شما گرونی پدرشون رو درآورده، خبری از رژیم آخوندی هم نیست

البته حرف زدن فایده نداره ! من دعا میکنم قسمتتون بشه و برید! برای ریه هاتونم خوبه، طبق مستندهای خودشون توی بعضی کشورهای اروپا و در آمریکا به شدت بوی ادرار و مدفوع پیچیده! اونم از نوع انسانیش نه حیوانی! یعنی کشته مرده این کشورهای جهان اولم

مستند لس آنجلس توالت بزرگ رو ببین، خودشون ساختن، اطلاعاتت میره بالا! البته اگر نخوای بفهمی فایده نداره،بلاخره بعضیا حاضرن یه گوسفند توی سوئیس باشن ولی یه انسان در ایران نباشن