🫵تویی ک تا الان نخوندی، به هـــــــر دلیلی؛ مریض شدی🤒، شروع کردی حوصلت نشد گذاشتی کنار، تنبلی کردی🦦، مشکل پیش اومد و....
🔥آره تویی ک الان میخوای شروع کنی و ذهنت پر از سواله، این پست برا خودته🙃
🔴میگی خدایی میشه توی مدت باقی مونده همه درسا رو تموم کرد؟ 🤔من میتونم؟! 🫠
🟠اصلا نمیدونم چیکار کنم؟! چی بخونم؟!🤔
🔵چن ساعت بخونم خوبه؟!🤓 خانم دکتر برا من ۱۷ ساعت مطالعه بذارید لطفا😳
🟣فقط بم بگید میشه یا نمیشه،یعنی قبول میشم؟! 🥴
🥶خب ببین دوستِ من، الان کجای زمانیم؟ آفرین بهمن ماه❄️
⚠️تا کنکور چقد مونده؟ بازم آفرین پنج ماه😜
خـــب چی میخوام بگم؟ میخوام بگم منطقی باش؛ اگر پایه ت ضعیفه و بیسی نداری پس همه مطالبو قطعا نمیشه خوند🥺
💟شاعر میگه: هوشیار کسی باشد؛ کز عشق.. عه نه ببخشید کز روپردازی بپرهیزد😁
🔐و چیکار کند؟
🥸واقع ببینانه بیاندیشد و فصلایی ک سبک تره، تعداد سوالای خوبی توی کنکورای اخیر داشته و خودش باهاشون راحتتره انتخاب کنه و اونا رو الویتش بذاره✅
و البته توی پرانتز حواسش به ترمیم معدلم باشه😬
🕰عزیزِ من فکر نکن چون از زمستون داری شروع میکنی یهو باید با ۱۵ ساعت مطالعه شروع کنی به خوندن وگرنه به جایی نمیرسی!!! 😱
🦭نههه صبر کن، اینطوریام نیست، تو هر زمان بخوای شروع کنی، برا اینکه عادت کنی به درس خوندن🙇♀؛ ذهنت، جسم و روحت با این شرایط جدید سازگار بشه، باید به خودت وقت بدی و کم کم ساعت مطالعتو بالا ببری✌️🏻
💜حالا اینکه میشه یا نه، خب واقعیتش من نمیتونم تضمین بت بدم ک حتما قبول میشی🫣
(البته نه فقط ب تو حتی ب اونی ک از اول سال شروع کرده🥴!)
❎چرا؟ چون واقعا تضمینی نیست! 🤷♀ک کسی حتماااا قبول میشه یاااا اینکه قسم نمیتونیم بخوریم ک فلانی قبول نمیشه!!🙅♀ چیزی ک واضحه اینه ک اگ الانم نخونی خب هیچی قبول نمیشی🙊
⭕️ولـــی میتونم این نوید رو بهت بدم که اگـــــر همـــــه ی توان💯 و انرژیتو بذاری، اگر هیچ کمکاری نکنی تا کنکور، اگر برنامه ریزی درستی داشته باشی و پایبند به برنامت باشی،اگر پیوستگی تو کارت باشه تا چندین و چند برابر شانس قبولیتو افزایش دادی، خب چی از این بهتر؟! ❤️🔥
💥تااااازه آخر کارم یه ذره حسرت و پشیمونی نداری چون وجدانت راحته که همه کاری برا خودت کردی و کم نذاشتی 😉
🥹پس رفیق؛ منتظر یه روزِ شنبه ایده آلی نشین ک قراره همه چی خوب باشه، یهو پاشی ببینی کن فیکون شده تو حوصله درس داری، ساعت رنده🕗
نه واقعا از این خبرا نیست🚫، اگ میخوای موفق شی قدر زمان رو بدون⏳، تو هیچوقت به امروز برنمیگردی⌛️، پس الان پاشو، الان بخون نه یه ساعت و یه روز و یه صبح شنبه ی دیگه... 🙅♀
‼️ببین اگ این پنج ماهو بخونی روز کنکور سوادت به اندازه ی پنج ماه از وضعیت الانت بیشتره!وخیلی سوالا رومیتونی جواب بدی✅
پس تا الان هــــــــر کوتاهی در حق خودت و آینده ی خودت کردی، توبه کن😅 و بازگرد، این کتابا با آغوش باز پذیرای تو هستن🤪
❤️اگه قراره از الان شروع کنی و تا کنکور بترکونی با یه قلب حضوری بزن😉
➖🟰➖🟰➖🟰➖🟰➖🟰➖
✍🏻زهرا غلامی
👩🏻⚕️دانشجوی پزشکی🩺
🍏سیبترش | بزرگترین مرکز کنکوری آنلاین کشور
◽️▫️[🍏سیب ترش : http://t.me/SiiibTorsh🍏] ▫️◽️