2777
2789
خوبه

اصلا هم خوب نیست پول کم اوردن تو بانکا میخان مردم پولاشونو برگردونن عمرا طلا بفروشم برم بزارم تو حسابم اونم ۱درصد احتمالش هست ماشین به اسم کسی دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظز چقد ماشین میزارن عزیزم  شمارو من خیلی قبپل دارم حرفتا. اون سری هم گفتی پارس گرونه متقاضیش ...

مرسی من برات نگاه میکنم نظرمیدم خودت انتخاب کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اصلا هم خوب نیست پول کم اوردن تو بانکا میخان مردم پولاشونو برگردونن عمرا طلا بفروشم برم بزارم تو حسا ...

عزیزم این سری احتمال برنده شدن خیلی زیاده .هم ماشین خیلی میزارن .و هم متقاضی کمتره .تا عید هم قرعه کشی برداشته میشه .این فرصت را از دست نده

عزیزم این سری احتمال برنده شدن خیلی زیاده .هم ماشین خیلی میزارن .و هم متقاضی کمتره .تا عید هم قرعه ک ...

فرصتشون ....... اگه همه مردم پشت هم بودن و ثبت نام نمیکردن وضعیتمون این نبود‌‌‌...

عزیزم این سری احتمال برنده شدن خیلی زیاده .هم ماشین خیلی میزارن .و هم متقاضی کمتره .تا عید هم قرعه ک ...

من بابام به دفعه ی اول ثبت نامش ماشین به اسمش در اومد 

ایناهمش به شانس بستگی داره

اینا میبینن مردم ب خاطر اهن پاره چطوری صف کشیدن خودشونم تعجب میکنن  اخه خودشون ماشین خارجی دار ...

عزیزم این سری احتمال برنده شدن خیلی زیاده .هم ماشین خیلی میزارن .و هم متقاضی کمتره .تا عید هم قرعه کشی برداشته میشه .این فرصت را از دست نده