2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر کردین میشه لطفا بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 28 پست

ن اصلا خودمم کندلا هست نپتو شهرمون ولی کندلا موهای ضخیم و زیاد کارایی مداره و قسمت های تیره بدن مثه بیکینی و بعضیا زیر بغل اینارو خوب پوشش نمیده و جوابدهی پایین داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واس اونا بهتره ک موهاشونم خیلی ضخیم نباشه دستگاه کندلا یه خورده ضریف مریف تشریف داره😁

چ جالب انقد ازش تعریف کرده بودن من فک میکردم بهتربن دستگاه لیزره

ممنون عزیزم

راستی بنظرت الکساندر۲۰۲۱ چطوره

گندمی رو به سفیدم  کندلا برا چه پوستی مناسبه؟

خودمم گندمی رو ب سفیدم و واسه همینا ک گفتم نرفتم کندلا تازه خوبه پولشم از همه جا بیشتر میگیرن🫥

از تیتانیوم ک خیلی راضیم خودم همه جارو قشنگ پوشش میده

سوختگی نداره

اشعش قابل تنضیمه با توجه به موها و رنگ پوست 

و و و

چ جالب انقد ازش تعریف کرده بودن من فک میکردم بهتربن دستگاه لیزره ممنون عزیزم راستی بنظرت الکساندر۲ ...

اره دقیقا منم برا تعریفش میخواستم برم ولی واقعا هزینه ش زیاده ولی پلاتینیوم و تیتانیوم معقولن

در کل دستگاهای الکساندر کندلا ها کارکردشون مثه همه

یکی سرکوچمون هس دستگاهش الکساندر۲۰۲۱هس برای رفت وامد راحت خواستم برم ولی احساس کردم دستگاهش خوب نیس

ممنونم از راهنماییت گلم🌺

برا موهای نازک خوب جواب میده یعنی؟ و پوست خیلی سفید؟

اره ولی بازم موهای پرز مانندو خیلی نازک بدن ک تو دید نیستن زیاد و کرک مانندن و کلا نباید لیزر کرد چونکه باعث میشه ضخیم و بد شکل شن 

واسه پوستای روشن حتی تو دستو پاتم بزنی ممکنه جواب بگیری ولی تو قسمت زیر بغل و بکینیت ک موها ضخیم تره و بدن یکم تیره نمیتونی جواب دلخواهتو بگیری 

اما این دستگاهایی گفتم بت چونکه اشعشون قابل تنظیمه یعنی اشعه الکسو دوتا دستگاه دیگه تو این دستگاه هست راحت همه جای بدنو با همه پوشش مویی پوشش میده