الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهم نیست عزیزدلم من از روز هفتم هم بچمو مدام بغل میکنم هم درسای دخترمو کمک میکنم بنویسه دکترم گفت عمل بینی هیچ منعی نداره فقط نمک کم مصرف کن و دو هفته ی اول طاق باز بخواب همین
@دلبر_که_جان_فرسود_از عزیزم من نافمو حدودا دوماهه پرسینگ زدم هیچ مشکلی هم نداشتم بعد از جریان این تاپیکم که با سختی سوراخشو باز کردم بعضی وقتا فشارش میدم یه ترشح خیلی کمی میاد ازش دیشب پرسینگو در اوردم نخ انداختم پماد تتراسایکلین هم میزنم به نظرت چیکار کنم زودتر خوب شه نه درد داره نه قرمز شده
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚